Podziel się wrażeniami!
Mam takie pytanie. Ostatnio zauważyłem na ekranie jeden piksel, który cały czas świecił. Próbowałem wyświetlić przez kilka minut jakieś filmiki z Youtuba, w których znajdują się migoczące szybko przeskakujące plansze z kolorami (rzekomo mogące naprawić święcące piksele). Po tym zauważyłem jednak dwa, tym razem martwe piksele. Nie wiem czy to przypadek, że akurat zauważyłem je dopiero w tym momencie i były na ekranie już wcześniej, ale chciałbym zapytać, czy to możliwe że mogłyby się pojawić właśnie przez wyświetlanie tego rodzaju treści i czy to ewentualnie wpływa w jakiś sposób na późniejsze sprawy gwarancyjne? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
problem, który opoisujesz nie został spowodowany przez odtwarzanie filmiku. Musiał występować już wcześniej - piksele w 4K są na tyle małe, że wcześniej prawdopodobnie nie zwróciłeś na to uwagi.
Pozdrawiam
Witam ja mam podobna sytuacje jak to się mówi martwy piksel proszę o kontakt reklamacja nie uznana z powodu uszkodzenia mechanicznego Srata tata jak macie chęci powalczyć zapraszam
Jak dalej walczysz z oszustami ? Ja mam 4 czarne punkty zgłoszoną reklamację i przez dwa miesiące nie mogą podjąć żadnej decyzji. Zachowanie SONY JEST SKANDALICZNE !!!