Podziel się wrażeniami!
- 'Plazme' i projektor raczej odrzucilem
- znaczna odleglosc ogladania, ok. 4-5m
- nie interesuje mnie technologia 3D
- cena nie ma znaczenia
Co polecacie? Czy SONY KDL-60EX700 100Hz EDGE LED FULL HD to sluszny wybor czy nie koniecznie?
W razie pytan uzupelnie preferencje.
Uprzejmie prosze o rady doswiadczonych forumowiczow
Baton napisał(a):
Ile bedzie kosztowal 60LX900 grubo ponad 10KPLN ?
Kurs dolara, kurem - ale zobacz jaką cenę miały modele X4500. Nie sądzę, żeby cena najwyższego modelu Bravia była niższa od 10 tys. Raczej trochę więcej.
Do 12KPLN za wersje 60 cali to bym dal... zakup na raty i faktura na firme to oszczedze z 40%
Faktura na firmę to piękna sprawa. Co do ceny, być może CS Bielsko ma jakieś informacje
Zimny napisał(a):
Faktura na firmę to piękna sprawa.
Zimny napisał(a):
Co do ceny, być może CS Bielsko ma jakieś informacje
Zdecydowanie bliżej do 20
46HX800 powinien być poniżej 10
Jeżeli hx800 w wersji 40 calowej kosztuje na chwilę obecną w okolicach 7 tys zł to w wersji 46 nie ma innej możliwości niż zamknąć się w 10k... Inaczej ceny wyższych modeli w większych przekątnych byłyby naprawdę wysokie (20k?) no nic okaże się po premierze i jak silna będzie nasza waluta bo to też ma duży wpływ przecież na końcową cenę...
46HX800 na dzień dzisiejszy kosztuje 8999zł. Oczywiście bez transmitera i okularów.
Nawet nie wiedziałem, że wersja 46 calowa jest już dostępna (na porównywarkach jeszcze się nie pojawiły). Czytając ostatnio spotkałem się z plotką jakoby lx900 w wersji 60 calowej miał kosztować w okolicach 17tys złotych patrząc na ceny hx800 na dobrą sprawę byłoby to realne.
Panowie to troche z innej beczki:
Docelowo zakupie ten 60 calowy, nawet jak bedzie kosztowal 17kpln :smileytwisted:
ale tak na juz... poleccie pls. model o stosunkowo najlepszym stosunku cena/jakosc... cos do maksimum 5KPLN, a najlepiej blizej 4... docelowo wyladuje w lazience , ale musze miec jakis TV na wczoraj...