anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Najlepszy telewizor Sony - co wybrac?

profile.country.pl_PL.title
Baton-----
Początkujący

Najlepszy telewizor Sony - co wybrac?

- 'Plazme' i projektor raczej odrzucilem
- znaczna odleglosc ogladania, ok. 4-5m
- nie interesuje mnie technologia 3D
- cena nie ma znaczenia

Co polecacie? Czy SONY KDL-60EX700 100Hz EDGE LED FULL HD to sluszny wybor czy nie koniecznie?

W razie pytan uzupelnie preferencje.

Uprzejmie prosze o rady doswiadczonych forumowiczow

37 ODPOW. 37
Ravi-----
Początkujący

Baton napisał(a):

Ile bedzie kosztowal 60LX900 grubo ponad 10KPLN ?

Ciężko w tej chwili spekulować, ale patrząc na ceny powiedzmy hx800 w wersji 40 calowej wcale bym się tutaj nie zdziwił. Tak samo bardzo negatywny wpływ ma wysoki kurs czy to dolara czy też euro... Ale jak wspomniałem na oficjalne cenniki przyjdzie jeszcze trochę poczekać.

Zimny_
Użytkownik

Kurs dolara, kurem - ale zobacz jaką cenę miały modele X4500. Nie sądzę, żeby cena najwyższego modelu Bravia była niższa od 10 tys. Raczej trochę więcej.

Baton-----
Początkujący

Do 12KPLN za wersje 60 cali to bym dal... zakup na raty i faktura na firme to oszczedze z 40% :c8

Zimny_
Użytkownik

Faktura na firmę to piękna sprawa. Co do ceny, być może CS Bielsko ma jakieś informacje :D

oldguest
Początkujący

Zimny napisał(a):

Faktura na firmę to piękna sprawa.

Nie mam firmy ale część ludzi teraz już na takie zakupy nie chce brać FV... Jakiś powód tego jest...

Zimny napisał(a):

Co do ceny, być może CS Bielsko ma jakieś informacje :D

Tylko przypuszczenia ale myślę że cena może bardziej przypominać 20 tys niż 10 tys za KDL60LX900

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Zdecydowanie bliżej do 20 8-)
46HX800 powinien być poniżej 10 8-)

Ravi-----
Początkujący

Jeżeli hx800 w wersji 40 calowej kosztuje na chwilę obecną w okolicach 7 tys zł to w wersji 46 nie ma innej możliwości niż zamknąć się w 10k... Inaczej ceny wyższych modeli w większych przekątnych byłyby naprawdę wysokie (20k?) no nic okaże się po premierze i jak silna będzie nasza waluta bo to też ma duży wpływ przecież na końcową cenę...

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

46HX800 na dzień dzisiejszy kosztuje 8999zł. Oczywiście bez transmitera i okularów.

Ravi-----
Początkujący

Nawet nie wiedziałem, że wersja 46 calowa jest już dostępna (na porównywarkach jeszcze się nie pojawiły). Czytając ostatnio spotkałem się z plotką jakoby lx900 w wersji 60 calowej miał kosztować w okolicach 17tys złotych patrząc na ceny hx800 na dobrą sprawę byłoby to realne.

Baton-----
Początkujący

Panowie to troche z innej beczki:

Docelowo zakupie ten 60 calowy, nawet jak bedzie kosztowal 17kpln :smileytwisted:

ale tak na juz... poleccie pls. model o stosunkowo najlepszym stosunku cena/jakosc... cos do maksimum 5KPLN, a najlepiej blizej 4... docelowo wyladuje w lazience :slight_smile: , ale musze miec jakis TV na wczoraj...
:c18