Podziel się wrażeniami!
Cześć!
Czy w związku z wejściem Netflix do polski można będzie kożystać z dedykowanych aplikacji w tv lub bdb?
Mnie, w szczególności interesuje, KDL-40NX720 i BDV-E780W?
/Jakub
Wymienione przeze mnie modele są "starszego" typu (wciąż sprawują się świetnie i nie odczuwam potrzeby, żeby je wymieniać). O ile mi wiadomo są całkowicie zamknięte - update'y pobierają się same przez wifi. Można też wgrywać je ręcznie, ale to i tak muszą być chyba uaktualnienia przygotowane przez Sony.
Law
problem nie dotyczy tylko Sony jak widzę z artykułu....
Nie, w tym tekście napisane jest, że napisy są.... w niewielkiej części.
Problem o którym piszę dotyczy tego, że na aplikacji Netflix na SmartTV Sony nie ma opcji polskich napisów NIGDY.
I to jest problem.
To problem Sony, a nie Netflixa.
To samo Sony aplikacje na PS4 ma taką, że napisy polskie są dostępne (w tych niewielu produkacjach) - ale są. Podobnie jak na iPad, AppleTV, WindowsPhone, przeglądarkach na PC.
Źle szukasz. Jest audio i napisy w kilku serialach oraz np film Aloha też audio i napisy pl.
Shrek, serial Jane Virgin itp itd.
Sprawdzałem wszystko i nie ma opcji POLSKI w napisach.
Jaki masz model Tv Sony?
Jak pisałem - na PS4, iPad, PC napisy PL są przy wielu produkcjach.
Na smart TV Sony nie ma tego.
Proszę podaj model Sony, na którym masz widoczne napisy PL.
Bogumił ma rację. Może ciut zainwestować w Android na sticku lub stary smart pod MHL. Podaję tylko ewentualne rozwiązania.
Zaraz wstawię film tu. Tz zaraz nakrece i wrzucę więc za 30min będzie około. mam serię X85 tv
Proszę - film ALOHA.
Napisy tylko 4 języki. Nie ma polskiego.
Załączam foto.
Pokaż mi w fimie Alhoa że masz polskie napisy do wyboru, bo pisałeś że masz.
Ja załączyłęm zdjęcie, że napisów do Aloha nie ma.
Shreka to z dubbingiem dzieciom puszczam, a jak pisałem dźwięk polski pojawia się przy wielu produkcjach.
Ale napisów nie mam.