- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
playlista YouTube - maksymalna ilość utworów
czy są jakieś ograniczenia ilości maksymalnej liczby utworów na playliście YouTube odtwarzanej na tv bravia? na playliście mam 107 utworów. po wejściu w playlistę jestem np na utworze 1/107, przerzucam utwory do końca playlisty (po kolei 2/107, 3/107, 4/107 itd), dochodzę do utworu 92 i nagle ilość utworów się zmniejsza, a playlistę zamyka utwór 92/92. WTF? gdzie pozostałe utwory? użycie opcji "odśwież" nic nie zmienia, restart tv również, ponowne logowanie do YouTube też nie pomaga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pytanie, czy wszystkie linki z playlisty działają? Może TV automatycznie wyrzuca linki, które prowadzą donikąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
wszystkie linki działają. np utwór 107/107 został dodany do playlisty kilkanaście minut przed odpaleniem jej na tv (oczywiście odświeżyłem playliste i zalogowałem ponownie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
witam, a jak odtworzyć playliste yt w tv sony kdl40ex720 ciągle wyskakuje błąd sieci a ulubione działają bez problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
raz tak miałem w swoim ex500. wylogowałem się, zalogowałem ponownie i było OK.
ps. czekam aż ktoś mi napisze ile ma utworów na swojej playliście YT.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Chyba nikt na forum nie będzie miał wiedzy na tak szczegółowe pytania.
Polecam kontakt z POMOCĄ TECHNICZNĄ SONY, oni będą wiedzieli więcej niż my - pasjonaci marki Sony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja mam 14 utworów.... Ale sądzę, że nie powinno być jakiegoś ograniczenia. Telewizor sam w sobie nie zapisuje utworów, ani playlisty. Korzysta z serwera YT. Może poczekaj trochę na początku, niech się wszystko wgra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Oto link do filmu (nie mojego), który pokazuje dokładnie w czym jest problem. Jak widać inni mają gorzej i playlista "pada" im już po 12 utworach u mnie kończy się na utworze 92. Błąd z powtarzaniem się utworów również mnie dotyczy.
Autor filmu wrzucił go do sieci w marcu 2010. W lutym 2010 poinformował Sony o problemie, ale Sony obwinia za błędy YouTube
Moim zdaniem wina na pewno tkwi po stronie Sony i oprogramowania tv, bo niemożliwe jest żeby u jednych playlista padała po 12, a u innych po 92 utworach, a na dodatek ta sama playlista odtworzona na laptopie wyświetla poprawnie 107 utworów (w przypadku mojej playlisty).
Ciekawe jaką odpowiedź dostanę z działu obsługi technicznej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Problem playlisty już ogarnięty. Faktycznie sony ma tu rację i "wina" leży po stronie YT, a raczej zamieszczających utwory. Wytwórnie i wydawcy płyt mogą zastrzec sobie platformy (urządzenia), na których ich utwory mogą być odtwarzane, a na których nie. Sprawdziłem z kilkoma utworami i nie można ich odtworzyć zarówno na playliście, jak również nie uda się ich wyszukać wpisując w wyszukiwarkę.
Zastanawiam się czy ograniczenia te dotyczą konkretnych producentów czy ogólnie odtwarzania na tv. Muszę sprawdzić przy okazji na sprzęcie innych producentów. O ile na tv aktualna playlista ze 107 utworów zostawia 92, to już ta sama playlista odtworzona na kinie domowym (BDV-E870) zamyka się tylko na 47 utworach
Oczywiście rozwiązanie problemu jest banalnie proste, bo wystarczy znaleźć ten sam utwór, ale zamieszczony przez prywatnego użytkownika, a nie wydawcę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ciekawa rzecz. Ja osobiście stawiałem po dłuższym zastanowieniu na czas w jakim ładuje się playlista. Np, po przekroczeniu 1 minuty następuje zamknięcie sesji, tak jak podczas ładowania niektórych stron internetowych, gdzie czas ładowania jest zbyt długi (np gdy coś schrzani się z internetem).
- « Poprzedni
- Następny »