anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

PlayMemories Online KDL50W829B

profile.country.PL.title
ireneuszwiatr
Użytkownik

PlayMemories Online KDL50W829B

witam.

Po przywróceniu ustawień fabrycznych w KDL50W829B po każdym wyłączeniu telewizora zostaje wylogowany z PlayMemories.Wygląda to tak że jak uruchomie telewizor,przycisk HOME,PlayMemories muszę się zalogować wpisując kod PIN,i tak po każdym uruchomieniu TV.Zanim przywróciłem ustawianie fabryczne po każdym wejściu w PlayMemories w TV byłem już zalogowany w usłudze.

dodam że jak się wpisuję podając kod PIN opcja nie wylogowuj mnie jest zaznaczona,także usługa nie powinna się wylogowywać po każdym wyłączeniu telewizora. 

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Proszę o wylogowanie się z PlayMemories Online na innych urządzeniach. Następnie proszę zalogować się z poziomu telewizora z zaznaczoną opcją zapamiętywania. Proszę również nie odłączać TV od prądu, ponieważ może to powodować wylogowywanie się z aplikacji.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za zapytanie. Prosimy zastosować się do wyżej wymienionych wskazówek.

Prosimy o informację czy problem został rozwiązany.

Pozdrawiamy, zespół Sony.

profile.country.PL.title
ireneuszwiatr
Użytkownik

Niestety po zastosowaniu się do powyższych rad telewizor dalej nie loguje się do PlayMemories. 

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Co do PMO mam pytanie zasadnicze....ponieważ mam ją na Nex5, smartphonie, tv. Dostałem z pół roku temu maila od Sony że apk nie będzie istniała od około lutego 2017r i już teraz nie można foto wstawiać a przed tą datą zalecają pobierać foto. Więc jaka jest przyszłość PMO?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Proszę zaloguj się na swoje konto PlayMemories Online i upewnij się, że telewizor jest urządzeniem powiązanym z kontem. Po przywróceniu ustawień fabrycznych mógł on zostać usunięty z listy lub zdublować się na niej po ponownym logowaniu. Proszę o weryfikację, czy TV zarejestrowany jest na liście tylko raz.

Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
ireneuszwiatr
Użytkownik

witam.

Zalogowałem się na swoim koncie SEN,usunąłem z niego telewizor i dodałem na nowo,powiazałem z PlayMemories wpisując kod  aktywacji wyświetlany w PlayMemories na telewizorze.Telewizor jest widoczny na koncie SEN.Niestety dalej po wyłączeniu telewizora zostaje wylogowany z PlayMemories i trzeba logowac wpisując kod cyfrowy.Telewizor cały czas jest podłączony do sieci elektrycznej,internet również jest cały czas dostępny.

profile.country.PL.title
ireneuszwiatr
Użytkownik

witam.

Ponawiam temat.W dalszym ciągu zostaje wylogowany z PlayMemories na TV.Żadne z podpowiedzi nie przyniosły rozwiązania.Usuwałem i dodawałem TV z konta SEN,Wylogowywałem z PM na komputerze,smartphonie i logowałem ponownie ,TV do ustawień fabrycznych i dalej po kazdym włączeniu TV trzeba się na nowo logować.Uważam że problem tkwi po stronie Sony,ponieważ na YouTube na TV po każdym właczeniu TV jestem zalogowany na swoje konto.Niestety to jest SONY!