anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Porady przy zakupie nowego telewizora 2020

profile.country.PL.title
agalmethu35
Nowicjusz

Porady przy zakupie nowego telewizora 2020

obecnie posiadam 32-calowy telewizor plazmowy niskoprofilowej marki „favorit television”. mam ten telewizor od 2008 roku i teraz zamierzam kupić nowy telewizor na następne 10 lat.

po wielu badaniach doszedłem do wniosku, że telewizory sony viałyby najlepszą opcją.

wiem, że x950h ma pełną gamę funkcji lokalnego przyciemniania, ale jest dla mnie bardzo wyceniony. a filmy nie są moim priorytetem w oglądaniu, jeśli pełne lokalne przyciemnianie jest najbardziej korzystne w tym obszarze.

więc moje pozostałe 2 opcje to fortyAppvnthree-calowySHAREitsony x850h i x800h ... biorąc pod uwagę, że tak naprawdę nie będę oglądać movieów, jak wygląda obraz tych 2 modeli w porównaniu do x950h do codziennego oglądania telewizji kablowej i treści z youtube?

wiem, że niektóre marki, takie jak tcl, hisense i vizio, oferują lepszą jakość za tę cenę, ale te marki nie są nawet sprzedawane w moim kraju na bałkanach południowo-wschodnich - w europie.

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Witam,

Model XH85 jest modelem 100 Hz o świetnej kolorystyce i jasnym obrazie. Dodatkowo zachowuje świetny obraz przy oglądaniu pod kątem. Brak podświetlenia pełnego tylnego sprawia, że będą nieco słabsze czernie. Podobnie w modelu XH80/XH81, z wyłączeniem technologii 100Hz. Oba modele nadadzą się do codziennego oglądania telewizji i YouTube. Rozważ również wybór 55 calowego ekranu np. modelu XH90 z pełnym tylnym podświetleniem.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
ZambrzyckiZ
Poszukiwacz

przede wszystkim szukać modelu z matrycą VA !!!!!!!!!! coraz częściej wciskane są marne IPS mające paskudne srebrzenie i BRAK czerni. Nawet sony w paru seriach wciskał takie buble