Podziel się wrażeniami!
Witam
mam taki problem z hdmi w telewizorze ze gdy cos do niego podłącze to telewizor tak jakby caly czas sie włączał i wyłaczał i tak jest na okrągło.telewizor posiada dwa wejscia hdmi w pierwszym wszystko jest ok z tym drugim tak sie dzieje. do tego pierwszego mam podłaczona telewizje cyfrowa a do drugiego ps3 z poczatku myslalem ze to cos jest z moja konsola ale gdy podłaczylem odwrotnie to działo sie tak samo. prosze o pomoc
spróbuj wyłaczyć sterowanie przez HDMI w telewizorze jeżeli masz włączone a jak masz wypięte HDMI od telewizora tez się tak dzieje ?
telewizor ma niecale 3 tygodnie i ja tam nic w ustawieniach nie zmienialem na poczatku chodzilo wszystko normalnie nawet nie wiem jak sie wyłącza to sterowanie przez hdmi. to znaczy jak kabel jest podłączony a konsola wyłączona to jak patrze na telewizje ktora jest podłączona pod to pierwsze wejscie to wszystko jest normalnie dobiero jak włacze konsole to tak sie dzieje
nie wiem co Ci więcej poradzić pewnie masz 3 HDMI tam się przerzuć w opcjach masz funkcję włączania sterowania urządzeń przez HDMI chcociaż chyba PS3 tej obsługi nie ma .W każdym razie popatrz w zakładce sterowanie przez HDMI
ok, dzieki. tu w ustawieniach juz chyba wszystko próbowałem wiec pozostaje tylko oddanie tv na gwarancje