anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z youtube Sony Bravia KDL-32W600A

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Dominik.K
Nowicjusz

Problem z youtube Sony Bravia KDL-32W600A

Witam. Od kilku dni na moim telewizorze ( Sony Bravia KDL-32W600A ) nie działa aplikacja youtube. Aplikacja jest zainstalowana, ale przy wchodzeniu w nią youtube włacza się tylko do momentu ładowania ( szary ekran i logo youtube na środku). Nie ważne jak długo bym czekał ciągle to samo. Wcześniej wszystko działało. Proszę o pomoc.problem yt.jpg

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Oto odpwodziećsupportu:

Proszę o wykonanie przywrócenia ustawień fabrycznych w celu odświeżenia oprogramowania. Aktualnie nie mamy informacji o problemach z aplikacją YouTube w telewizorach z 2013 roku, więc najprawdopodobniej będzie to problem lokalny.

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Twój problem został już głoszony, ale w razie czego podajemy kontakt do supportu:

formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Oto odpwodziećsupportu:

Proszę o wykonanie przywrócenia ustawień fabrycznych w celu odświeżenia oprogramowania. Aktualnie nie mamy informacji o problemach z aplikacją YouTube w telewizorach z 2013 roku, więc najprawdopodobniej będzie to problem lokalny.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
kalamarzk
Poszukiwacz

Witam!

Podpinam się pod temat... Mam TV KDL 42W805A. Ponad tydzień temu zdażyło mi się to samo. Przed świętami przywrocilem ustawienia fabryczne i wszystko zaczęło działać. Dzisiaj niestety problem powrócił.

Może jednak ktoś podejmie wyzwanie i naprawi problem. Coś mi to na lokalnlokalny problem nie wygląda...

Pozdrawiam

Krzysztof

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Spróbujcie rozwiązania z wątku:

https://community.sony.pl/t5/rozmowy-ogolne/problem-youtube/m-p/2451603#M2616

Pozdrawiam