Podziel się wrażeniami!
Witam forumowiczów...
Stałem się posiadaczem Bravii KDL 40HX800... uruchomiłem usługę DLNA, nawet bez problemów przez kabel, na programie PS3 Media Server muzyka gra, zdjęcia wyswietlają się bez problemu, jednak pliki wideo, to z nimi jest problem, w telewizorze nie wyswietlaja się pliki .avi. natomiast wyswietlają się pliki rmvb. których telewizor nie odtwarza.
Może ktoś ma na to rade.
W programie Mezzmo, z filmami .avi nie ma problemów, więc problem tkwi chyba w ustawieniach programu PS3 Media Server.
Za info, dzięki...
Witaj,
nie miałem przyjemności korzystać z PS3 MS na HX800, ale postaram się pomóc. Jako jaki produkt PS3 MS wykrywa telewizor? Jako HX800, czy inne urządzenie? Jaką masz wersje PS3 MS? Najnowszą możesz ściągnąć z poniższego linku:
https://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list
Witam...
Miałem wersje 1.20.412, ale przeinstalowałem do nowszej wersji, no i ta sama sytułacja...
Nie wiem jako co, ten program wykrywa telewizor, bo pokazuje się tylko ikona routera...
PS3 Media Server.jpg
Chyba Moderator Zimny o mnie zapomnial... Ale ok.i... PS3 juz widzi pliki, jeszcze nowsza wersja 1.23.0 zainstalowana i program sie "rozruszał". Wyświetla tylko inny model telewizora... Powiedź mi prosze kolego Zimny czy jest jakaś szansa na polskie znaki w napisach do filmów...
Dzieki za info...