Podziel się wrażeniami!
Witam !
Jakie korzyści otrzymuje uzytkownik po zarerejestrowaniu produktu SONY ???
Mikiesz
Witam,
rejestracja produktu Sony jest możliwa po to, aby użytkownicy mogli otrzymywać najciekawsze informacje o produktach, które ich interesują. Poprzez newslettery tematyczne chcemy trafiać w upodobania i potrzeby naszych klientów. Organizowane są również konkursy dla zarejestrowanych użytkowników My Sony.
Chciałem zarejestrować produkt Sony nie mogłem. Powód bardzo prosty nie ma takiego symbolu. Zrozumiałbym jakbym kupił coś za granicą (chociaż to nie prawda, bo udało mi się zarejestrować sprzęt zakupiony nie w Polsce), a tu niespodzianka kupiony w Pl i nie da rady. Z tą rejestracją to taka ściema "hłyt" marketingowy
Pozdrawiam
Podaj tutaj ten symbol to może Sony aktualizuje bazę albo wyślij maila do sony, a tak z ciekawości to o jaki produkt chodzi, być może jakiejś kategorii produktów nie rejestruje się.
A nie wiecie, czy rejestracja dotyczy wszystkich produktów Sony? Czy są tylko jakieś grupy droższych produktów, które można rejestrować?
scarface napisał(a):
Podaj tutaj ten symbol to może Sony aktualizuje bazę albo wyślij maila do sony, a tak z ciekawości to o jaki produkt chodzi, być może jakiejś kategorii produktów nie rejestruje się.
Zimny napisał(a):
A nie wiecie, czy rejestracja dotyczy wszystkich produktów Sony? Czy są tylko jakieś grupy droższych produktów, które można rejestrować?
Zapewne produkty już nie dostępne w sprzedaży w momencie startu programu rejestracji nie były w niej uwzględniane (chociaż to domysł) ale miło że zarejestrowano Ci baterie i torbę
Witam , jak mogę uruchomić filmbox, mam sony KDL55HX920, BLU REY 420, SONY VAIO VPCEC2M1E, APARAT DSC-TX10, TEL Z1. pOZDRAWIAM
Witaj,
jeśli masz zarejestrowany telewizor na stronie https://internet.sony.tv/customer/, musisz go stamtąd wyrejestrować. Następnie wchodzisz na stronę https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action gdzie rejestrujesz się. Dodajesz tam Filmbox do swojego urządzenia. Wszystko jest dokładnie opisane, podążasz za "instrukcją".