Podziel się wrażeniami!
Witam !
Jakie korzyści otrzymuje uzytkownik po zarerejestrowaniu produktu SONY ???
Mikiesz
Sony vaio VPCEC2M1E
Model PCG-91111M
w 2011 r kupiłem
Sony vaio VPCEC2M1E
Model PCG-91111M jego aktualna praca jest głosna zwłaszcza wentylatora.Szybko sie przegrzewa.
Słyszałem ,że te model maja wade fabryczną i sa do wymiany. Prosze o potwierdzenie.
jak zarejestrować mój produkt
rejestruje nowy tv sony KD55 XD 9305 DZISIAJ ZAKUPIONY ZDZISŁAW TYLICKI
Witam,
Rejestrację przeprowadzasz na:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action
Pozdrawiam
Mam ten sam problem, próby zarejestrowania sprzetu zakończone niepowodzeniem 😞
Witam mam ten sam problem co moi przedmówcy, nie mogę zarejestrować produktu Sony. Czy mogę liczyć na pomoc ? Model mojego aparatu to DSC-HX400V
Kupiłem tv Sony KDL50WF660 Od początku nie działa internet połączenie z siecią jest sygnał max, internet nie reaguje brak przeglądarki brak youtub po kontakcie z serwisem i przy ich pomocy reset,ustawienia fabryczne itd.brak efektów w koncu serwisant powiedział że przesle mi najnowsze oprogramowanie do tego modelu po pobraniu nowego oprogramowania i próbie instalacji okazało się ze w tv. jest zainstalowane to oprogramowanie,Zwrociłem sie do sklepu w sprawie zwrotu tv gdyż jest to towar uszkodzony a ma zaledwie 7 dni sklep odmówił i kazał się kontaktować z serwisem bo to jest ich brocha
Witam,
@fola80 spróbuj udostępnić internet poprzez hotspot z smartfonu. Jak internet zadziała to znaczy, że wina leży po stronie ustawień routera. Jak nadal nie będzie działać zgłoś sprawę do serwisu.
Pozdrawiam