anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rejestracja produktu SONY

mikeszto
Początkujący

Rejestracja produktu SONY

Witam !

Jakie korzyści otrzymuje uzytkownik po zarerejestrowaniu produktu SONY ???

Mikiesz

19 ODPOW. 19
tadeo59
Poszukiwacz

Sony vaio VPCEC2M1E

Model PCG-91111M

JanuszZ26
Nowicjusz

w 2011 r kupiłem 

Sony vaio VPCEC2M1E

Model PCG-91111M  jego aktualna praca jest głosna zwłaszcza wentylatora.Szybko sie przegrzewa.

Słyszałem ,że te model maja wade fabryczną i sa do wymiany. Prosze o potwierdzenie.

adam-7412
Poszukiwacz

jak zarejestrować mój produkt

zdtylic
Poszukiwacz

rejestruje nowy tv sony KD55 XD 9305 DZISIAJ ZAKUPIONY ZDZISŁAW TYLICKI 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Rejestrację przeprowadzasz na:

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Babka.Ola
Poszukiwacz

Mam ten sam problem, próby zarejestrowania sprzetu zakończone niepowodzeniem 😞

profile.country.PL.title
Babka.Ola
Poszukiwacz

Witam mam ten sam problem co moi przedmówcy, nie mogę zarejestrować produktu Sony. Czy mogę liczyć na pomoc ? Model mojego aparatu to DSC-HX400V

profile.country.PL.title
fola80
Poszukiwacz

Kupiłem tv Sony KDL50WF660 Od początku nie działa internet połączenie z siecią jest sygnał max, internet nie reaguje brak przeglądarki brak youtub po kontakcie z serwisem  i przy ich pomocy reset,ustawienia fabryczne itd.brak efektów w koncu serwisant powiedział że przesle mi najnowsze oprogramowanie do tego modelu po pobraniu nowego oprogramowania i próbie instalacji okazało się ze w tv. jest zainstalowane to oprogramowanie,Zwrociłem sie do sklepu w sprawie zwrotu tv gdyż jest to towar uszkodzony a ma zaledwie 7 dni sklep odmówił i kazał się kontaktować z serwisem bo to jest ich brocha

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@fola80 spróbuj udostępnić internet poprzez hotspot z smartfonu. Jak internet zadziała to znaczy, że wina leży po stronie ustawień routera. Jak nadal nie będzie działać zgłoś sprawę do serwisu.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
fola80
Poszukiwacz

1. Łączyłem się z Internetem w telefonie z powodzeniem ale to nic nie dało nadal brak Internetu zgłosiłem do servisu mają przyjechać wymienić płytę główną