Podziel się wrażeniami!
Witam, proszę o wskazówki w jaki sposób najszybciej poukładać kanały z preferowanego satelity w moim przypadku telewizja na kartę (TNK).Używam do odbioru modułu CAM. Z pośród około 600 znalezionych kanałów muszę je po ludzku poukladać. Przy segregacji kanały się nie przesówają tylko zamieniają się miejscami (bardzo irytujace). Znalazlem na stronie Sony program do edycji kanalow ale z moim tv nie jest kompatybilny (testowałem).
Mój tv to KDL-50W829B
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Wchodzisz w Home-ustawienia-ustawienia cyfrowe-przesyłanie listy kanałów-export kanałów. I to wszystko.
Posiadam tv 48W605B SonyEditor działa idealnie. W pracy kolega też posiada taki tv jak ty i wgrałem mu listę kanałów z mojego pendriva i wszystko jest ok. Faktem jest że kanały powinny się przesówać a nie zamieniać miejscami. Jakis błąd w oprogramowaniu.
Czy mogę cie prosic o pliczek z kanałami ? Czy to są kanały TNK HD ?
Mam kanały Cyfrowego Polsatu(mam ich moduł) Ale z kanałami NC+ też nie ma problemu podczas wgrania. TV serii W sa kompaktbilne z tym programem. Może robisz coś nie tak. Ważną sprawą jest podczas układania żeby nie usuwać zbędnych kanałów tylko przenieść je gdzieś na koniec listy. Zapisując kliknąś Save a nie Save as.
Jak bede w domu jeszcze raz spróbuję. Robiłem tak jak pisaleś zapisywalem poprzes save i na pendrivie pojawiał sie drugi plik . wieczorem się odezwe co mi wyszło lub nie wyszło.
Na nośniku ma się pojawić drugi plik. Czyli wszystko ok. U mnie jak usuwałem zbędne kanały pojawial sie komunikat w tv że jest jakis błąd nośnika.
Mam pytanie: jak wgrać listę kanałów na pendrive?
OK, już widzę. Sorki, ale własnie kupiłem TV i nie umiem jeszcze porusząc się po menu 😞
Nic sie nie stało. Od tego jest forum żeby pytać.