anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Bravia KD55X81J - moduł CAM CI+

profile.country.PL.title
martinDB9
Nowicjusz

Sony Bravia KD55X81J - moduł CAM CI+

Mam problem z odkodowaniem kanałów w telewizji kablowej Vectra za pomocą modułu CAM CL+. Zakupiłem nowy telewizor Sony Bravia KD55X81J, który prawdopodobnie jest niekompatybilny z modułem jaki posiadam obecnie.

Uprzejmie prosiłbym o informację jakiego standardu karty są obsługiwane przez wbudowane w telewizorze gniazdo na karty CI, bo inaczej pomoc techniczna Vectry nie będzie mi w stanie pomóc i będę musiał zakupić od nich dodatkowy dekoder.

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
qset1975
Użytkownik

co prawda mam inny model tv bo xr65x90j ale problem taki że po włożeniu karty vectry do modułu ci+ obraz mi klatkował / pikseologia oddałem na serwis wymienili płytę główną , dziś tv testuję od 4 godzin i na razie  wszysttko ok 

profile.country.PL.title
martinDB9
Nowicjusz

Też się zastanawiam, czy to nie wada telewizora, bo u mnie co jakiś czas wyświetla się komunikat "Moduł wyjęty" a później "Moduł wyłożony", ale nie wiem co jest przyczyną tego, być może brak kompatybilności? Vectra kazała mi to zweryfikować, a nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Możesz podać jaki masz model modułu CI+? Ja mam P/N: PRD-MTCV-1411

profile.country.PL.title
qset1975
Użytkownik

Wybacz ale nie ma mnie obecnie w domu ,jutro będę i jak nie zapomnę to napiszę, dodam że mam 2 moduły 1 vectry a 2 nc+ 4k i oba nie działały poprawnie , po wymianie płyty głównej vectra już nie ma pikseli ani klatkowania , nc + 4k  nie sprawdzałem