anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY KDL 50W829B

RoszforD
Nowicjusz

SONY KDL 50W829B

Witam,

Zatanawiam się nad zakupem tego modelu. Czy ktoś wyrazi swoją opinie na temat tego modelu? Jakieś doświadczenia z nim związanę na plus lub minus?

Pozdrawiam,

PAweł

1 ODPOWIEDŹ 1
capek-----
Nowicjusz

Niedawno nabyłem właśnie ten model i po niecałym mięsiącu użytkowania jestem mogę powiedzieć, że zakup był udany. Nie jestem ekspertem w tych sprawach, sam dużo szukałem i czytałem nt. telewizorów. Jak dla mnie obraz jest bardzo ładny - jeszcze nie bawiłem się w kalibrowanie. Filmy 3D odtwarzane są bez większych zarzutów, multimedia i widgety odtwarzane są poprawinie, nie ma problemu z połączeniem wi-fi. Oczywiście nie przetestowałem wszystkich funkcji ale ogólne użytkowanie i funkcjonalność TV dla mnie jest bez zarzutów.

Mankamenty: brak możliwości uruchomienia skype bez zakupu dodatkowej kamerki (nie wiedziałem tego przed zakupem), brak możliwości wpisywania testu na pilocie jak w telefonie, duży problem z montarzem TV na ścianie (poradziłem sobie, ale rozwiązanie Sony jest kiepskie), duży zasilacz przy kablu zasilającym.

Przy zakupie zwróć uwagę na panel - czy nie ma czasami martwego pixela - ja niestety o tym nie pomyślałemi okazało się, że mam jeden takowy. Reklamacja tego nie uwzględnia, bo wg Sony mieści się to w normach.