Podziel się wrażeniami!
Witam,
Zatanawiam się nad zakupem tego modelu. Czy ktoś wyrazi swoją opinie na temat tego modelu? Jakieś doświadczenia z nim związanę na plus lub minus?
Pozdrawiam,
PAweł
Niedawno nabyłem właśnie ten model i po niecałym mięsiącu użytkowania jestem mogę powiedzieć, że zakup był udany. Nie jestem ekspertem w tych sprawach, sam dużo szukałem i czytałem nt. telewizorów. Jak dla mnie obraz jest bardzo ładny - jeszcze nie bawiłem się w kalibrowanie. Filmy 3D odtwarzane są bez większych zarzutów, multimedia i widgety odtwarzane są poprawinie, nie ma problemu z połączeniem wi-fi. Oczywiście nie przetestowałem wszystkich funkcji ale ogólne użytkowanie i funkcjonalność TV dla mnie jest bez zarzutów.
Mankamenty: brak możliwości uruchomienia skype bez zakupu dodatkowej kamerki (nie wiedziałem tego przed zakupem), brak możliwości wpisywania testu na pilocie jak w telefonie, duży problem z montarzem TV na ścianie (poradziłem sobie, ale rozwiązanie Sony jest kiepskie), duży zasilacz przy kablu zasilającym.
Przy zakupie zwróć uwagę na panel - czy nie ma czasami martwego pixela - ja niestety o tym nie pomyślałemi okazało się, że mam jeden takowy. Reklamacja tego nie uwzględnia, bo wg Sony mieści się to w normach.