Podziel się wrażeniami!
Genialny telewizor tylko szkoda że nie mam możliwości rozszerzenia 3D.
Działał wybornie, internet też - po kablu z liveBox . Pewnego razu odłączyłem przewód od internetu od Tv, zresztą wtedy odłączyłem wszystko , a po podłączeniu internet w tv już nie działał, kabel sieciowy sprawdzony, na routerze zero oznak podłączenia kabla do tv (urządzenia - przeważnie mrygają zielone diody ).
Czy ktoś miał podobny problem?
Ile może kosztować serwis i czy rzeczywiście karta sieciowa mogła ulec uszkodzeniu
Pozdrawiam
Witam,
Proponuję sprawdzić ustawienia sieci w TV jeśli to jeszcze nie zostało zrobione, być może coś się zmieniło.
Często rozwiązaniem jest też przywrócenienie ustawień fabrycznych TV jeśli taka opcja jest dostępna.
Pozdrawiam
Witam,
miałem podobną sytuację, tylko ze sprzętem innej marki. Za usterkę winien był router. Po podłączeniu innego, wszystko działało. Sprawdź również kabel.
Co do wymiany karty, na to pytanie może odpowiedzieć Ci serwis. Nie pamiętam jak jest w tym modelu, jeśli karta nie jest zintegrowana z płytą, koszty powinny być niewielkie. Jednak na tym poziomie wiedzy wykluczyłbym to uszkodzenie i sprawdziłbym pozostałe możliwości - włącznie z przywróceniem ustawień fabrycznych.