anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Usługa będzie nie aktywna

Artcom88
Nowicjusz

Usługa będzie nie aktywna

Witam

Witam dziś wlonczylam telewizor i wyświetli mi się komunikat że opera tv będzie nie działać od 25czerwca na Twoim urządzeniu co mam zrobić, by działa dla czego taki błąd? 

28 ODPOW. 28
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Podaj jaki model TV.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
michau_b
Poszukiwacz

U mnie pojawił się podobny komunikat na TV 43WE750. Czy to oznacza koniec z większością aplikacji? 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Powodem jest wygaśnięcie umowy z VEWD TV Store (znanej wcześniej jako Opera TV Store):

https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-43we750/articles/00226633

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
jasiop10
Poszukiwacz

A czym zostanie zastapiona bo i tak smart tv sony jest mocno okrojone

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Na chwilę obecną nie ma żadnych informacji na ten  temat.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
wojtaz83
Poszukiwacz

Rozumiem że zwrot tv i odzyskanie pieniędzy za towar niezgodny z opisem jak najbardziej wchodzi w grę, bo w końcu w cenie tv była zawarta cena systemu Opera tv(vel Vewd) i jej licencji. Może jak ludzie zaczną zwracać telewizory to Sony pójdzie po rozum do głowy i zacznie chociaż trochę szanować swoich klientów, bo póki co to już przestało być śmieszne jak traktują nas klientów/użytkowników ich sprzętu.

Nadmienię odrazu że mam tv z linuxem a nie z androidem i niestety jest to jedyny store z pseudo aplikacjami :?gdyby chociaż ten tv miał androida to dałoby się przeboleć wycofanie Vewd store.

profile.country.PL.title
tadeo77
Użytkownik

Pismo do prezesa UOKiK poszło. Czekamy na opinie razem z prawnikiem UE. Nie odpuszcze.

profile.country.PL.title
jasiop10
Poszukiwacz

Bardzo dobrze zobaczymy jak teraz sony zareaguje mam nadzieje ze cos zmienia i dodadza do tego hbo go

profile.country.PL.title
wojtaz83
Poszukiwacz

Akurat dostepnosc hbo go noe zalezy od sony