Podziel się wrażeniami!
Witam
Witam dziś wlonczylam telewizor i wyświetli mi się komunikat że opera tv będzie nie działać od 25czerwca na Twoim urządzeniu co mam zrobić, by działa dla czego taki błąd?
Witam,
Podaj jaki model TV.
Pozdrawiam
U mnie pojawił się podobny komunikat na TV 43WE750. Czy to oznacza koniec z większością aplikacji?
Witam,
Powodem jest wygaśnięcie umowy z VEWD TV Store (znanej wcześniej jako Opera TV Store):
https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-43we750/articles/00226633
Pozdrawiam
A czym zostanie zastapiona bo i tak smart tv sony jest mocno okrojone
Witam,
Na chwilę obecną nie ma żadnych informacji na ten temat.
Pozdrawiam
Rozumiem że zwrot tv i odzyskanie pieniędzy za towar niezgodny z opisem jak najbardziej wchodzi w grę, bo w końcu w cenie tv była zawarta cena systemu Opera tv(vel Vewd) i jej licencji. Może jak ludzie zaczną zwracać telewizory to Sony pójdzie po rozum do głowy i zacznie chociaż trochę szanować swoich klientów, bo póki co to już przestało być śmieszne jak traktują nas klientów/użytkowników ich sprzętu.
Nadmienię odrazu że mam tv z linuxem a nie z androidem i niestety jest to jedyny store z pseudo aplikacjami :?gdyby chociaż ten tv miał androida to dałoby się przeboleć wycofanie Vewd store.
Pismo do prezesa UOKiK poszło. Czekamy na opinie razem z prawnikiem UE. Nie odpuszcze.
Bardzo dobrze zobaczymy jak teraz sony zareaguje mam nadzieje ze cos zmienia i dodadza do tego hbo go
Akurat dostepnosc hbo go noe zalezy od sony