Podziel się wrażeniami!
Witam
Witam dziś wlonczylam telewizor i wyświetli mi się komunikat że opera tv będzie nie działać od 25czerwca na Twoim urządzeniu co mam zrobić, by działa dla czego taki błąd?
Rekompensaty? Tu masz ich odpowiedź: "Nawiązując do korespondencji, pragnę Pana poinformować, iż w dalszym ciągu jest możliwość korzystania z popularnych aplikacji takich jak YouTube, Netflix czy też sama przeglądarka internetowa."
Też w odpowiedzi uzyskałem informację że mogę z przeglądarki internetowej korzystać, niestety u mnie takowej nie ma. Aplikacje systemowe jakie posiada mój "Smart tv" to YT Kids, YT, Netflix + zupełnie bezużyteczne: maxdome, rakutenTV, udostępnianie zdjęć plus, prime video, chili, meteonews, tryb ramki fotograficznej i digital concert hall... Brak słów... Odpowiedzi ze strony Sony, że można sobie android tv box dokupić są na poziomie poniżej krytyki, tak odpowiada tylko ktoś kto nie ma żadnych argumentów. Szkoda że taka firma jak Sony nie potrafi rozwiązać problemu tylko publikuje żenujące oświadczenia.
Mój pierwszy i OSTATNI TV SONY, wasza firma po takiej zagrywce jest poprostu porażką i to w skali światowej jak widać, tłumaczenia na poziome CWANIAKOWATEGO HAMA żeby sobie kupic przystawke, albo że oprogramowanie nie podlega gwarancji...pracuje na serwisach elektronicznych całe moje zawodowe życie ale czegoś takiego to kur*a jeszcze nie widziałem, a oprogramowanie w tv to czyje jest? użytkownika? lub prosze mi podać w jaki sposób użytkownik może "zepsuć" oprogramowanie, bo tak z góry zakładacie(sony) skoro gwarancji na oprogramowanie nie dajecie i oprogramowanie może się "zepsuć" SAMO tak jak w płytach głównych kopmuterowych gdzie czasami przez jakies przepięcia uszkadzał się BIOS płyty i płyta nie startowała, oczywiście naprawy gwarancyjne ruszały i wystarczyło na nowo zaprogramować bios i płyta działała także tego tamtego w d*pe sobie wsadźcie swoje żenujące komentarze Sony bo są 3m poniżej mułu, poprostu SONY NIE CHCIAŁO wykupić licencji u Chińczyków na dalsze używanie serwisu VEWD, i NIE KŁAMCIE że to nie wasza wina i że sony niema na to wpływu, VEWD samo z siebie by z kooperacji z SONY nie zrezygnowało baa nawet dalej na ich stronie wśród partnerów dalej widnieje logo SONY także bujajcie się ze swoją polityką rodem z jakiejś firmy krzak co tylko ludzi w butelke nabija. NIC POWTARZAM NIC!!!! JUZ NIGDY OD WAS NIE KUPIĘ KŁAMCY ******I. ŻEGNAM SONY I Z UŚMIECHEM NA TWARZY BĘDĘ PATRZYŁ JAK WAS DOBIJA NA RYNKU SAMSUNG I LG BO NP. LG JUŻ WAS PRZESKOCZYŁO NA KAŻDYM PRAWIE POZIOMIE :):):):):)
Czy wie ktoś gdzie zbierają się ludzie do pozwu? Ja się przyłączę.
Udostepnij wzor, tez poślę.
Czy ktos organizuje pozew zbiorowy?
Witam
KDL-48R555C
APLIKACJE DOSTĘPNE TYLKO NETFLIX AMAZON YOUTUBE
NIC WIĘCEJ CZY TO JEST SMART WASZYM ZDANIEM???
NABYŁEM PRODUKT JAK SMART WIĘC NIE MACIE PRAWA MI ZABIERAĆ TEGO CO KUPIŁEM. JEŚLI OPROGRAMOWANIE NIE MA GWARANCJI TO MIESZACIE W NIM I ZMIENIACIE JE BEZ MOJEJ ZGODY TYLKO UPRZEJMIE IMFORMUJECIE ZE TAK BĘDZIE.
ALBO ZMIENCIE OPROGRAMOWANIE NA ANDROIDA I BĘDZIE BEZ PROBLEMU. DWA TELEWIZORY 1 DOBRY DRUGI DO DUPY
Widzę że Sony znowu leci w **** z konsumentami... Usługa TVP VOD wygasa z dniem 20-12-2019. Mam rozumieć że vod to kolejna ofiara po OPERA TV? Telewizor był używany przez starsze pokolenie, TVP VOD było tam używane codziennie, bawiło oko rodziców.