Podziel się wrażeniami!
Witam jestem od tygodnia posiadaczem telewizora sony brawia WE75 43 cale i mam mały problem. Przez pierwsze kilka dni filmy na YouTube odtwarzały mi się w hd teraz jakość spadła do takiej rozdzielczości że żal patrzeć. Szukałem w ustawieniach i na forum ale nic nie znalazłem (próbowałem kilka porad z tego forum ale nie pomogło) Ktoś coś podpowie?
witam mam problem z youtubem spadła jakosc odtwarzania filmów muzyki itp...jak ten problem rozwiazac??
oczywiście nie jest to rozwiązanie doraźne, ale, uruchamiam interesujący mnie materiał na telfonie, a sam strumień przekierowuję na TV. Tak robiłem, gdy YT nie chciał mi pokazywać możliwości wyboru 60 fps. Teraz przy ostatniej wersji YT nie ma w ogóle opcji wyboru ustwień obrazu, zawsze odtwarza w najwyższej możliwej opcji, choć wpływ na to ma też łącze jakie posiadacie.
A co z internetem?
Jeśli masz słaby internet to tak bywa
Kolejna aktualizacja nic nie wnosząca w kwestii podstawowej czyli możliwości zmiany rozdzielczości z widocznych zmiana tła przy starcie było czerwone jest znowu szare (beznadziejne) i koloru ikonki w menu TV