Podziel się wrażeniami!
Witam,
Po testach YOUTUBE na LCD40EX500 zauważyłem, że telewizor nie widzi mojej youtube playlisty /przy zalogowaniu/, na komputerze wszystko widać, a jak odpalę na TV to katalog jest widoczny w nim 1 lub 2 "filmiki" z np. 15 zapisanych, podobnie jest z subskrypcją - użytkownika widać na TV ale żadnych plików nie ma, na komputerze wszystko działa - wszystkie pliki użytkownika.
Sygnał mam idealny, łącze 10 Mb/s. Co jest nie tak?? Proszę o pomoc, informację czy można to jakoś naprawić, może to wina softu?. Podaję mój telefon 507-180-235.
Dziękuję bardzo.
podpinam się do tematu, mam dokładnie to samo tyle ze na kinie BDV-F500,
Sony reklamuje usługę Bravia internet video, a obsługa youtuba jest
niedopracowana i ograniczona (odtwarza tylko i wyłącznie najgorsza jakość)
to jest jakieś nieporozumienie
Mam to samo na 40HX800. Zauważyłem że brakuje oficjalnych teledysków
niektórych dostawców. Dla przykładu VEVO. Oni mają między innymi Eminema.
Nie działa subskrypcja tych kanałów czy playlisty.
Nie brakuje natomiast tego chłamu z parodiami teledysków. Trochę lipa.
Poza tym tak prawdę mówiąc pozostała zawartość też ma wiele do życzenia.
jakieś 1 minutowe filmiki o niczym. Element zdecydowanie przereklamowany
jak dla mnie.
Usługa BIV jest ciągle dopracowywana. Nie jest to tylko kwestia podejścia inżynierów, ale również umowy określające warunki współpracy między dostawcami serwisów, a Sony. Ja wierzę w rozwój BIV w kolejnych aktualizacjach firmware.
niestety vevo nie dla nas przez BIV :
The VEVO video library is currently only licensed for streaming within the United States and Canada.
Mnie strasznie denerwują ograniczenia w Internecie dotyczące różnych krajów. Rozumiem, że prawo nie wszędzie jest takie samo, ale Internet powinien być ogólnie dostępny.
Jak komuś zależy, w sumie zawsze może spróbować połączyć się przez proxy w danym kraju, ale to również nie zawsze wychodzi..