Podziel się wrażeniami!
Cześć
potrzebuje zmienić domyślny odtwarzacz systemowy w TV SONY xd9305 na zainstalowany ze sklepy Play... szukałem już wszędzie w ustawieniach TV i ustawieniach odtwarzacza i nie ma... czyżby nie można tego zmienić?
potrzebuje odtwarzacza który będzie obsługiwał napisy... w obecnym systemowym odtwarzaczu nie mam pojęcia jak je otworzyć z danego pliku brak jakiegokolwiek menu....
<MB
na pilocie masz przycisk jakby ekranu z trzema kropkami wywołujesz napisy we wbudowanym odtwarzaczu
tak zgadzam się ...
to w przypadku kiedy z nośnika odtwarzasz treść i sobie otwierasz napisy ...
a czy jest możliwosc napisy zapisać w pamieci TV np... i po ścieżce je otworzyc?
w ustawieniach TV jest opcja napisy i o ile się nie myle tam się podaje folder docelowy dla naapisów...
dlatego własnie chciałbym zmienić systemowy np na pobrany ze sklepu np MXPlayer ...
nie zapiszesz napisów w pamięci TV a do tego nie ma opcji (bynajmniej u mnie) ustawiania ścieżki napisów napisy są zaczytywane jeżeli mają dokładnie taką samą nazwę jak film.Mam MxPlayer w wersji PRO i nie widzę żadnej przewagi nad wbudowanym odtwarzaczem video.
... dodatkowo systemowy Sony ma tą przewagę ze jest mozliwosc wybory z actionmenu opcji 3D....