anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

49XG8096 - problem z parowaniem słuchawek bluetooth czy chodzi o A2DP?

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
filnak
Poszukiwacz

49XG8096 - problem z parowaniem słuchawek bluetooth czy chodzi o A2DP?

Dzień dobry, kupiłem niedawno w EURO RTV AGD telewizor 49XG8096. Sprzęt jest świetny, ale nie mogę sparować sprzętu ze słuchawkami bluetooth co mocno mi utrudnia życie.

Jedyne co znalazłem, to że na stronie sklepu bluetooth jest opisany jako : Bluetooth (wersja 4.1 HID (mysz,klawiatura)/HOGP/SPP/A2DP (dźwiek stereo)/AVRCP) link : https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kd-49xg8096.bhtml?gclid=Cj0KCQjwx7zzBRCcARI...

natomiast na stronie SONY jzu nie widze protokolu A2DP. Czy sklep wprowadził mnie w błąd?

Bardzo prosze o info w jaki sposób mogę połączyć 49XG8096 ze słuchawkami bluetooth

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

filnak,

W tym przypadku konieczny jest protokół A2DP, który jest w wyższym modelu TV (seria XG85). Abyś mógł podłączyć słuchawki konieczny będzie zakup adaptera, który to umożliwia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

filnak,

W tym przypadku konieczny jest protokół A2DP, który jest w wyższym modelu TV (seria XG85). Abyś mógł podłączyć słuchawki konieczny będzie zakup adaptera, który to umożliwia.

profile.country.PL.title
filnak
Poszukiwacz

Dziękuje, czyli rozumiem ze strona Euro ma błędna informację na stronie i wprowadziła mnie w błąd.

Czy moga Państwo polecic jakis adapter?

profile.country.PL.title
filnak
Poszukiwacz

Czy moga Państwo polecic jakis odpowiedni adapter?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Dowolny adapter podłączany do wyjścia słuchawkowego najlepiej z AptX jeśli twoje słuchawki go obsługują.

Pozdrawiam