anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

55X8507C i informacje o programach...

profile.country.PL.title
albatrosmw
Poszukiwacz

55X8507C i informacje o programach...

Witam

Przyjrzyjcie sie trzem zrzutom informacji o programach...

Pierwszy to wskazowka dotyczaca problemu.

Drugi to pierwsza czesc problemu a trzeci to druga czesc problemu...

Naciskajac przycisk 'info o programie' na pilocie wyskakuje informacja a aktualnie odtwarzanej audycji, bedac w tej informacji naciskajac przycisk w prawo zostaje wyswietlona informacja o nastepnej wyswietlanej audycji.

Jednak ta kolejna informacja nie zostaje wyswietlona 'na czystym' jednak dopisana do wyswietlanej juz informacji...

Troche bez sensu prawda?

Problem istnieje od samego poczatku - myslalem ze z czasem to naprawia - jednak mylilem sie co do tej kwestii...

Niby nic a jednak wkurza troche...

Czy u Was jest tak samo?

Pozdrawiam

Marek

PS: jesli mieliby juz cos w tej kwestii poprawiac to moze rozszerzyliby ja do kolejnych informacji (nie ograniczajac sie tylko do nastepnej po aktualnej)?

IMG_20171111_102342969.jpgIMG_20171111_102415768.jpgIMG_20171111_102430039.jpg

8 ODPOW. 8
profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Mam w755 i soft sprzed roku i działa poprawnie zarówno na kablówce jak i satelicie. (na kablu i satce mam kanały niekodowane)

profile.country.PL.title
_G_D_A_
Użytkownik

To nie aktualizuj telewizora do nowego softu bo ja mam ten sam błąd w W75

Tagi (1)
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Jakie wersje softu posiadacie?

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
albatrosmw
Poszukiwacz

Witam

Nie wiem czy to przeoczenie ze strony Sony czy wina modulu CAM badz jakichkolwiek ustawien - w moim wypadku problem istnieje od samego poczatku (zakupu) czyli od ponad dwoch lat...

Wersja softu jaka posiadam to 3.925

Pozdrawiam

Marek

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@albatrosmw A  jak jest u Ciebie na innych programach np. TVP1 czy Polsat.

profile.country.PL.title
albatrosmw
Poszukiwacz

Witam

Nie sprawdzalem na wszystkich, ale powiem tak - na wszystkich na ktorych uzywalem tej funkcji problem wystepuje...

Zrodlo sygnalu to nc+ z anteny sat przez modul CAM.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
_G_D_A_
Użytkownik

Soft najnowszy

CATV UPC

Wszystkie kanały mają ten blad

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

Na moim W755 i module cam z kartą cyfra + jest kilka kanałów , które nie mają tego błędu. Ale jest to znikoma ilość. Są to kanały ,gdzie  występują podwójne opisy. Podobne problemy występują w przypadku dvb-t. Na polskich, ale również na czeskich kanałach.  Co ciekawe w przypadku naziemnej na TVN wszystko jest prawidłowo. Jest to na pewno wina oprogramowania , bo po przełożeniu modułu do telewizora konkurencji te problemy nie występują. Na naziemnej też jest wszystko w porządku.