Podziel się wrażeniami!
Witam
Przyjrzyjcie sie trzem zrzutom informacji o programach...
Pierwszy to wskazowka dotyczaca problemu.
Drugi to pierwsza czesc problemu a trzeci to druga czesc problemu...
Naciskajac przycisk 'info o programie' na pilocie wyskakuje informacja a aktualnie odtwarzanej audycji, bedac w tej informacji naciskajac przycisk w prawo zostaje wyswietlona informacja o nastepnej wyswietlanej audycji.
Jednak ta kolejna informacja nie zostaje wyswietlona 'na czystym' jednak dopisana do wyswietlanej juz informacji...
Troche bez sensu prawda?
Problem istnieje od samego poczatku - myslalem ze z czasem to naprawia - jednak mylilem sie co do tej kwestii...
Niby nic a jednak wkurza troche...
Czy u Was jest tak samo?
Pozdrawiam
Marek
PS: jesli mieliby juz cos w tej kwestii poprawiac to moze rozszerzyliby ja do kolejnych informacji (nie ograniczajac sie tylko do nastepnej po aktualnej)?
Mam w755 i soft sprzed roku i działa poprawnie zarówno na kablówce jak i satelicie. (na kablu i satce mam kanały niekodowane)
To nie aktualizuj telewizora do nowego softu bo ja mam ten sam błąd w W75
Witam,
Jakie wersje softu posiadacie?
Pozdrawiam
Witam
Nie wiem czy to przeoczenie ze strony Sony czy wina modulu CAM badz jakichkolwiek ustawien - w moim wypadku problem istnieje od samego poczatku (zakupu) czyli od ponad dwoch lat...
Wersja softu jaka posiadam to 3.925
Pozdrawiam
Marek
Witam
Nie sprawdzalem na wszystkich, ale powiem tak - na wszystkich na ktorych uzywalem tej funkcji problem wystepuje...
Zrodlo sygnalu to nc+ z anteny sat przez modul CAM.
Pozdrawiam
Soft najnowszy
CATV UPC
Wszystkie kanały mają ten blad
Na moim W755 i module cam z kartą cyfra + jest kilka kanałów , które nie mają tego błędu. Ale jest to znikoma ilość. Są to kanały ,gdzie występują podwójne opisy. Podobne problemy występują w przypadku dvb-t. Na polskich, ale również na czeskich kanałach. Co ciekawe w przypadku naziemnej na TVN wszystko jest prawidłowo. Jest to na pewno wina oprogramowania , bo po przełożeniu modułu do telewizora konkurencji te problemy nie występują. Na naziemnej też jest wszystko w porządku.