Podziel się wrażeniami!
Mam problem z iptv w tym tv. Mianowicie w każdym programie który sprawdzałem na kanalach informacyjnych np TVN24 poziomy pasek przesuwa się skokowo zamiast płynnie jak w kablówce. Pomaga tu trochę włączenie motionflow na minimum 2 ale czasem działa a czasem dalej skacze w zależności od wyświetlanej treści. W związku z czym mam pytanie czy kodek video w tym androidzie Sony jest jakiś ułomny? Da się to jakoś naprawić? Bo szkoda byłoby odsyłać tv bo jakość obrazu jest całkiem ok tylko to iptv...
Z kąd masz źródło? Plik czy adres serwera?
A to że, czy brałeś pod uwagę błąd pliku? W necie jest masa dostepnych na próbe 24h plików iptv.
Czy na innych programach jest wszystko ok?
Próbowałeś innych ustawień obrazu?
Przez jaką apk oglądasz iptv?
Sam mam kilka list i nie mam takich problemów jak ty. Ja patrze w apk Tivimete i obraz mam na kinopro.
Osobiście uważam że masz coś z listami.Jeśli chcesz to wyślij mi liste i sprawdze jak u mnie działa.
A jak u ciebie z internetem, z predkością?
Włączyłem kino pro i teraz drga ten pasek cały czas jest jeszcze gorzej niż na standard. Listę mam plusx i od niejakiej Moniki i na obu to samo. A jaka masz wersję androida? Może nie potrzebnie go zaktualizowałem..
Ile ci Hz pokazuje tivimate bo mi 25hZ?
Ja mam najnowszą wersję androida.
Tu masz krótki filmik , który nagrałem przed chwilą telefonem.
https://wrzucplik.pl/pokaz/2067590---ow7g.html
Jeśli masz inaczej, kup za kilka zł na Ali... listę na 1 miesiąc i testuj.