Podziel się wrażeniami!
Witam Forumowiczów
Telewizor jak w temacie bardzo dobry-obraz,szybkość działania i wiele jeszcze innych
pozytywów. Niestety są również problemy. O problemach z wyszukuwaniem głosowym
już pisałem - problem tymczasowo rozwiązał krakowski serwis. Niestety, pojawił się nowy.
Telewizor w żaden sposób nie chce się połączyć z wifi. Na szczęście działa po kablu.
Podejżewam że jest problem z modułem wifi i bluetooth. Według serwisu problem ma
rozwiązać aktualizacja. ( proszę nie doradzać mi wszelkiego rodzaju resetów,przywrócenia
ustawień fabrycznych,czyszczenia pamięci bo to nic w tym przypadku nie daje,router jest też ok.)
Moje pytanie to czy będzie aktualizacja, jeżeli tak to kiedy ?
misiek1955
Dzień dobry, @misiek1955
Twoje pytanie o aktualizację skierowałam do Supportu, damy znać, jak tylko będzie odpowiedź.
Pozdrawiam, Agnieszka_J
Witam Pani Agnieszko
Upłynęło już trochę czasu a Pani zamilkła.
Było proste pytanie i oczekiwałem prostej
odpowiedzi- tak-nie-nie wiem.
misiek1955
Dzień dobry, @misiek1955
Przepraszam, że zajęło to tyle czasu! Oto odpowiedź, jaką uzyskałam of kolegów z Supportu:
Data wprowadzenia aktualizacji nie została jeszcze podana, więc niestety na chwilę obecną nie mamy możliwości jej przekazania. Opisany problem z wifi wskazuje jednak na pewne ustawienie w routerze - proszę ustawić kanał wysyłania wifi na stały z przedziału 1-11. Większość routerów w ustawieniach domyślnych ma wybrany kanał automatyczny, czyli mogą przełączać się pomiędzy kanałami 1-13 (12 oraz 13 nie są obsługiwane przez telewizor).
-----------------------
Pozdrawiam, Agnieszka_J