anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony KD XF8505 Pomoc

profile.country.PL.title
Tomaszzeek
Nowicjusz

Sony KD XF8505 Pomoc

Witam

Może ktoś się spotkał z takim problem.

Mianowicie mój TV Sony raz się włączy a raz jest tak żeby go uruchomić muszę wyjąć wtyczkę zasilania i włożyć to dopiero się włączy.

Ktoś miał taki problem.

Może to Android jest przyczyną jakiś zawieszeń telewizora.

Proszę o pomoc z góry dziękuje

Pozdrawiam

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
legwan1969
Użytkownik

Nikt tobie nie pomoże,zobacz podobny temat. telewizor Kd-55xf9005 nie włącza się.,myślę że to wina jakiś aplikacji, zresetuj tel. Do ustawień fabrycznych ale z tyłu telewizora  gdzieś jest link jak to zrobić  zobacz w tym poście j.w i nic nie instaluje, netfix może być. i przetestuj sobie,  myślę że coś w tym jest. Daj znać po wszystkim. 

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Dzień dobry,  @Tomaszzeek

Przekazałam Twoje pytanie do Supportu, a tymczasem podaję też namiary do naszego wsparcia technicznego, w razie gdybyś chciał się z nimi skontaktować: 
tel. +48 223060694

lub:
https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email
Pozdrawiam, Agnieszka_J

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Cześć @Tomaszzeek 

Koledzy z Supportu podsuwają takie oto wskazówki, mam nadzieję że pomogą:

-----------

Jeżeli klient korzysta z modułu CI+ to musi się upewnić u dostawcy telewizji, czy jest kompatybilny z telewizorem. Problem z włączaniem telewizora może powodować brak kompatybilności modułu z telewizorem. Klient może także zresetować telewizor do ustawień fabrycznych, poniżej przesyłam link jak to wykonać.
https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-55xf8505/articles...
Jeżeli żadne z zaleceń nie pomoże, to najlepiej będzie, jak klient skontaktuje się z pomocą techniczną.

------------------------------

Pozdrawiam, Agnieszka _J