Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie,
niestety po 1,5 roku użytkowania tv i bycie szczęśliwym posiadaczem dziś ta radość minęła. Na początku pilot działał z odległości ok 50 cm a po chwili przestał działać . Próbowałem pilotem od tv jak również uniwersalnym logitech i niestety obydwa nie działają. Piloty sprawdzony w kamerze - ir działa . Reset miękki i twardy wykonany. Niestety nic nie poskutkowało . Próba wgrania ponownie softu nie możliwa gdyż tv krzyczy ze oprogramowanie aktualne. Czyżby moduł ir padł ? Prosiłbym o poradę , wskazówki , może macie inny pomysł .
Czy kontaktowałeś się już w tej sprawie z serwisem? Tutaj znajdziesz najbliższy: https://locator.sony/pl_PL/servicecenters/?zoom=5&latitude=52.16045&longitude=19.33594
Witam, mieszkam w Olsztynie województwo warminsko mazurskie , wiec nie kontaktowałem się . Natomiast kontaktowałem się poprzez telefon ( błąd techniczny nie można było się dodzwonić ) i przez maila , otrzymałem tylko numer zgłoszenia i tyle w tamecie , zero odezwu. Na chwile obecna rozczarowany jestem firmą sony.