anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja 6520 sony kd-55xe8096 - PORAŻKA !!!

profile.country.PL.title
DarQcz
Użytkownik

Aktualizacja 6520 sony kd-55xe8096 - PORAŻKA !!!

Po aktualizacji do oreo telewizora nie da się używać. Restart w dowolnym momencie życia. Czasem w ogóle się nie uruchamia i dopiero po 3 wyłączeniu z prądu zaskoczy. Płynność działabia nie istnieje. Czasem działa poprawnie, ale czasem wystarczy wejsć na YT a później np na netflix i zawias totalny aż do samodzielnego restartu. Np ostatnio chciałem wejść na spotify puścić muzyke, muzyka gra po czym zawias w połowie piesenki i 2 restarty pod rząd. Czy ktoś miał ppdpbne doświadczenie????

11 ODPOW. 11
profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

@DarQcz

Wysłałam zapytanie w Twojej sprawie do Supportu, damy znać, jeśli otrzymamy jakieś wskazówki!

Pozdrawiam, Agnieszka_J

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Dzień dobry, @DarQcz 

Przekazuję informacje, jakie udało mi sie uzyskać od kolegów z Supportu:

------------

Opisane problemy zazwyczaj spowodowane są zapełnieniem pamięci podręcznej telewizora. Nie jest ona czyszczona poprzez przywracanie ustawień, a tylko taki krok widzę w postach wątku. Pamięć podręczną można wyczyścić poprzez HOME - Ustawienia - Pamięć i resetowanie - Wewnętrzna pamięć współdzielona - Dane w pamięci podręcznej - OK (jeśli po czyszczeniu wartość pamięci nie spadnie do 3 MB lub niższej wartości to należy ją ponowić). Jeśli problem występowałby nadal to proszę o ponowne wykonanie resetu do ustawień fabrycznych - w tym przypadku bardzo ważna jest kolejność wykonania tych kroków (najpierw czyszczenie pamięci, a dopiero później reset fabryczny).

--------------

Pozdrawiam serdecznie,

Agnieszka_J