anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja android 8.0 - XF9005

profile.country.PL.title
Prahas
Poszukiwacz

Aktualizacja android 8.0 - XF9005

Witam 

Wiem że automatyczna aktualizacja do android 8.0 została zawieszona ze względu na problemy z dźwiękiem, ale ponad miesiąc temu została ponownie wznowiona, czy jest może jakaś informacją kiedy zostanie ona wdrożona do TV - XF9005  z 2018?  Dzięki za informację 

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Dzień dobry @Prahas

Dziękujemy za wiadomośc, postaram się to sprawdzić.
Pozdrawiam, Agnieszka_J

profile.country.PL.title
jajko6
Użytkownik

Pani nie szuka, przecież tutaj wszystko jest: https://www.sony.co.uk/electronics/support/downloads/00016211

profile.country.PL.title
DawidP1
Użytkownik

No i co jest? Czy w tym linku masz odpowiedź co do aktualizacji automatycznej przez Internet? Tak to pokaż mi palcem bo chce uwierzyć że śnie
profile.country.PL.title
jajko6
Użytkownik

Kolego nie maż się tylko pobieraj to na pendrive i aktualizuj jak większość forumowiczów.

Twój problem zniknie.

Aktualizacja przez internet jest dla laików.

profile.country.PL.title
DawidP1
Użytkownik

Nie każdy posiada pendrive i komputer żeby taka rzecz wykonać i nie każdy potrafi wyodrębnić pliki żeby zaktualizować manualnie i sprawdzić wielkość pliku czy się dobrze ściągnął żeby później na forum nie zwracał głowy że mu się źle zaktualizował tv i się zawiesza nie każdy jest pro są i nuby którzy też by chcieli zaktualizować tv bez przeszkód poprzez OTA.
profile.country.PL.title
lassar71
Poszukiwacz

Ja bym sie nie śpieszył. U mnie tv się zawiesza co 3 kanał. Masakra jakaś.

profile.country.PL.title
dccnowy
Poszukiwacz

Otrzymałem aktualizację OTA w ubiegłym tygodniu na ten model tv więc myślę że inni też dostaną w "swoim " czasie.