Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry , posiadam 55xg8096 . Obecny system to 6050 . Mam zaznaczona aktualizacje automatyczną . Przy sprawdzaniu systemu odpowiedź masz najnowszy system . Kiedy system się sam zaktualizuje ?
Cześć,
Tutaj znajdziesz instrukcje odnośnie aktualizacji oprogramowania: https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00119543
Możesz ją również wykonać manualnie. Jest tam również informacja: "Nawet jeśli opcja Automatic software download (Automatyczne pobieranie oprogramowania) jest ustawiona na pozycję ON (Wł.), telewizor nie będzie otrzymywał internetowych powiadomień o aktualizacji oprogramowania, jeżeli nie zaakceptowano zasad Polityki prywatności Sony"
Pozdrawiam,
Barbara_K
Mam i miałem zaakceptowane zasady polityki i prywatności , a system nadal to 6050 . Prz sprawdzaniu aktualności odpowiada , że masz aktualne oprogramowanie . Oczywiście wiem że można zrobić to ręcznie. W moim przypadku chcę aby to stało się automatycznie skoro Sony przygotowało taką opcję . Co dalej ?
Witam,
Aktualizacje OTA są zawsze wydawane z opóźnieniem względem tych na stronie do wgrania przez USB.
Telewizor powiadomi Cię kiedy aktualizacja będzie już dostępna.
Pozdrawiam