anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja

profile.country.PL.title
Keramszcz
Użytkownik

Aktualizacja

Dzień dobry , posiadam   55xg8096 . Obecny system to 6050 . Mam zaznaczona aktualizacje automatyczną . Przy sprawdzaniu systemu odpowiedź masz najnowszy system . Kiedy system się sam zaktualizuje ?

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Cześć, 

Tutaj znajdziesz instrukcje odnośnie aktualizacji oprogramowania: https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00119543 

Możesz ją również wykonać manualnie. Jest tam również informacja: "Nawet jeśli opcja Automatic software download (Automatyczne pobieranie oprogramowania) jest ustawiona na pozycję ON (Wł.), telewizor nie będzie otrzymywał internetowych powiadomień o aktualizacji oprogramowania, jeżeli nie zaakceptowano zasad Polityki prywatności Sony"

Pozdrawiam, 

Barbara_K

profile.country.PL.title
Keramszcz
Użytkownik

Mam i miałem zaakceptowane zasady polityki i prywatności , a system nadal  to 6050 . Prz sprawdzaniu aktualności odpowiada , że masz aktualne oprogramowanie . Oczywiście wiem że można zrobić to  ręcznie. W moim przypadku chcę aby to stało się automatycznie  skoro  Sony przygotowało taką opcję . Co dalej ?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Aktualizacje OTA są zawsze wydawane z opóźnieniem względem tych na stronie do wgrania przez USB.

Telewizor powiadomi Cię kiedy aktualizacja będzie już dostępna.

Pozdrawiam