anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ANDROID 6 znów nadaje :P 19 kwietnia

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

ANDROID 6 znów nadaje :P 19 kwietnia

SONY wznawia od 19 kwietnia aktualizację do Androida 6 wersja oprogramowania to 3.865 czyli inna też niż poprzednia szóstka 3.843 zobaczymy oby teraz obyło się bez przeszkód.

21 ODPOW. 21
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

moduł CI+ Cyfrowy Polsat OK i już wkładam CI+ Vectra ............. działa OK . Parę dni musi minąć aby w pełni ocenić na razie działa przy poprzedniej też było ok :tongue:

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

ciekawe wg jakiego klucza odbywa się aktualizacja przez telewizor... wg modelu (starsze lub mniej zaawansowane wcześniej)? wg kryterium geograficznego? póki co chyba jeszcze żaden model W75x nie dostał jeszcze aktualizacji o ile w ogóle ta telewizyjna juz ruszyla :wink:

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Pewnie nikt Ci nie odpowie na to pytanie jest na stronie już nie trzeba szukać pokątnie jak wczoraj możesz pobrać ja aktualizowałem już W755C poprzednio poszło wszystko OK to chyba teraz tym bardziej powinno być dobrze :tongue:

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Chyba jednak nie bede czekal na internetowa aktualizacje bo wczoraj TV jakoś dziwnie opieszale reagowal na przyciski pilota (czasem nawet po kilku sekundach). Mam nadzieje ze nowy system usunie taki objaw.

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

Ja znowu jeszcze trochę się wstrzymam z nową aktualizacją w moim W755. W weekend skieruję antenę naziemną na Ostrawę i zobaczę , czy na starym oprogramowamiu odbiera  dvb-t2 hevc( h.265).Dziś nadajnik w Ostrawie  podobno ruszył z tym przekazem.Póżniej sprawdzę jak działa na nowym oprogramowaniu.

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Klamka zapadła. Sama instalacja z pendriva była bezproblemowa. Nowy stystem zaskoczył mnie nowymi układami, nieco innym podziałem funkcji menu. Kwestia przyzwyczajenia - powinno być OK :wink: Chociaż zauważyłem już pewną "niedoskonałośc". W kilku przypadkach przełączając się pomiędzy funkcjami poprzednio przejscie było od razu a teraz ekran kilka razy mignie.

Niestety minusem jest że przestała działać apka zmieniająca funkcje przycisku NETFLIX na pilocie. Inne funkcje i ustawienia testowane na szybko wydają sie działać podobnie (abstrahując od innej szaty graficznej czasem).

profile.country.PL.title
Wiesiekk46
Poszukiwacz

Witam wszystkich.

Telewizor Kd65Xd.Wgrana lista kanałów na dwóch satelitach /ogólna i preferowana /działa przez kilka minut zgodnie z plikiem.Po pewnym czasie telewizor pakuje dodatkowe kanały pomimo wyłączonej funkcji.

Oprogramowanie nie dopracowane .

profile.country.PL.title
Wiesiekk46
Poszukiwacz

Telewizor Kd65Xd8505. Wgrana lista kanałów na dwóch satelitach/ogólna i preferowana/ działa przez kilka minut zgodnie z plikiem Sony Editor . Po pewnym czasie telewizor pakuje dodatkowe kanały pomimo wyłączonej funkcji. Oprogramowanie nie dopracowane .
profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Czyli nic nowego, od dwoch lat nie potrafią tego naprawić.

Naprawili chociaż problem z zawieszaniem menu podczas wpisywania częstotliwości transpondera przy wyszukiwaniu ręcznym ?

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

Ja od początku jak posiadam W755c obsserwuję takie zjawisko: kiedy przechodzę między TV (wyjście cyfrowe) na HOME, albo z HOME do Ustawień, to ewidentnie telewizor przełącza tryb obrazu. Widać zmianę kolorów. Niestety skutkuje to jego 1-2 mignięciami. Analogicznie jak uruchamiam Guide (od 2 tygodni mam CI+) to to samo. Wciskam. ekran mignie, jest guide, mignie jeszcze raz, jest podgląd kanału w tle i znów, wracam do TV czyli zamykam Guide i znów mignięcie. Nie jest to płynne przejście, nie mniej widziałem to od początku gdy przechodziłem z TV do HOME i z HOME do ustawień

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV