anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Android TV i HBO Go

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
grzhabcz
Użytkownik

Android TV i HBO Go

Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?

Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?

A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.

Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?

239 ODPOW. 239
profile.country.PL.title
firewalk
Użytkownik

Przecież wersja z oficjalnej strony hula, że hej. Poprostu musicie zezwolic aplikacji es explorer na dostep do pamieci. Nie to zastosujcie inny explorer np ten co polecilem pare postow wyzej. Przy instalacji poprosi o pozwolenie.

profile.country.PL.title
gienek_pa
Użytkownik

@pawel42274

Spróbuj sposobu z linku poniżej. Ja spróbowałem i udało mi się zainstalować KODI 18.

https://www.youtube.com/watch?v=671JNEnGOfw

profile.country.PL.title
Tomasz_Bielski
Poszukiwacz

Czy istnieje jakiś sposób na legalne korzystanie z HBO GO na Android TV od Sony? Jedyne rozwiązanie to chyba z IPLA na której jest pakiet z HBO i chyba tam są wszystkie materiały.. Tylko sam nie jestem do końca przekonany czy to faktycznie oferuje wszystko to samo co jest na hbo go?

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@Tomasz_Bielski  HBO masz też na Player - dostępny w Sklepie Play na TV

profile.country.PL.title
Tomasz_Bielski
Poszukiwacz

Player.pl w Tv od Sony? Nie ma przeciez tej apki kompatybilnej z tym telewizorem. 

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@Tomasz_Bielski   ależ oczywiście ,że jest !

profile.country.PL.title
Tomasz_Bielski
Poszukiwacz

A faktycznie jest dzieki :slight_smile:

profile.country.PL.title
SZAMER
Poszukiwacz

Możesz opisać funkcjonalność tej apk pod względem HBO jak wykupisz abonament 

profile.country.PL.title
katmai68
Poszukiwacz

Ale gdzie? W Google Play mam komunikat: aplikacja jest niezgodna z twoim urządzeniem. Mam 55XE8599.

profile.country.PL.title
SZAMER
Poszukiwacz

Na komputerze wyszukujesz player.pl android tv logujesz się na konto sklepu Google i tam wybierasz swój tv