Podziel się wrażeniami!
Nie posiadam PS ale posiadam Dual Shock 4. Wszystko pięknie się paruje z telewizorem ale zaobserwowałem 2 kwestie:
- pad nie wyłącza się nawet po wyłączeniu telewizora, czekałem z godzinę i nic. Nadal włączony. Czy tak powinno być? Wydaje się to nieco dziwne zachowanie. Jedyna opcja to wyłączyć kontroler w ustawieniach telewizora. To normalne?
Swoją drogą, czy można wyłączyć pada z poziomu... pada? W padzie z X360 wprowadzie nie mam takiej opcji ale zawsze mogę wyjąć baterię
- czy mi się wydaje czy podłączenie pada i posiadanie pilota, tworzy ze sobą konflikt. Zaobserwowałem w niektórych momentach, że pilot jakby nie reagował a pad działał poprawnie. TAK! celowałem pilotem w telewizor.
To przy okazji... kto projektował pilota, żeby nawet noga statywu (całe 1,5 cm średnicy) uniemożliwiało korzystanie z pilota bo statyw zasłania czujniki. Masakra. Ten telewizor z pewnością nie jest telewizorem przy którym spokojnie odstawimy puszkę... coli na stół czy pozwolimy dziecku rzucać piłkę bo... cokolwiek by nie stało na przeszkodzie uniemożliwia korzystanie z pilota. Do przesady to taka mała uwaga dla techników sony.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
zbygaaj, dziekujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami i pomoc w rozwiązaniu problemu. Cieszymy się, że nasza społeczność tak prężnie funkcjonuje.
Pozdrawiamy, zespół Sony