Podziel się wrażeniami!
Jak wyżej,nie pobiera,nie instaluje. Ani na Tv ani przez stronę web sklepu Google. Jedyne co mi się udało to zainstalować apk z pendriva. Również nie można przez es Eksplorator z chmury zainstalować. Nie można pliku przenieś na pamięć tv. Przeszedłem porady wygoolowane z netu i lipa. Stawiam na problem z pamięcią tv po aktualizacji do 6 i dodaniu pamięci zewnętrznej. Na tym poziomie też odinstalowalem pamięć i nie pomogło to.
Sony, więc?
Dziękujemy za zapytanie.
Zgłosiliśmy pojawianie się błędu. Sugerujemy aby zgłosić problem indywidualnie dla danego TV przez formularz do Pomocy Technicznej http://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email?cat=prd-tvhc.
Pozdrawiamy, zespół Sony
Przywrócenie do fabryki pomogło. Nawet lepiej działa obecnie tv. Niestety jak każde przywrócenia narodził się inny problem. Problem z godziną. Czy wybiorę sieć czy transmisję do tego automat strefy czasowej na Londyn to i tak mam godzinę zimową 🙂
Już ręcznie zmieniałem i ustawialem Londyn plus z sieci lub transmisji i po wyłączeniu i włączeniu znów godzina zimowa. Jedyne co jest stabilne to pozbycie się udogodnień i zapodanie czasu z palca bez włączania żadnego automatu. Więc na co mi ta technika? 🙂