anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Czyszczenie ekranu TV

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Marcello78
Użytkownik

Czyszczenie ekranu TV

Z innej beczki, jeśli chodzi o ten dział. Ale ostatnio się zastanawiałem czym czyścić ekran TV? Ostatnio zmieniłem wysłużonego 10 letniego Samsunga 37 cali na Sony 55 i o ile wcześniej nie zastanawiałem się za bardzo nad czyszczeniem ekranu, tak teraz chciałbym podpytać czego używacie do czyszczenia swoich ekranów TV?

Pozdrawiam

Marcin

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Ja używam tylko ścierkę z mikrofibry bez żadnych detergentów. Forum zabrania reklam ale napiszę, że na opakowaniu jest napisane "Ścierka z mikrofibry dla sprzętu RTV" i poleca ją Pan Jan :slight_smile:

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Michal_TJE.
Użytkownik

sklep ogrodniczy - zraszacz do kwiatów z małą dyszą - letnia woda - mgiełka na ekran - delikatna ściereczka = ideał...

od 2 lat tak czyszczę 2 razy w tygodniu. ważne zebyś nie dopuszczał do zatłuszczeń.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Ja używam tylko ścierkę z mikrofibry bez żadnych detergentów. Forum zabrania reklam ale napiszę, że na opakowaniu jest napisane "Ścierka z mikrofibry dla sprzętu RTV" i poleca ją Pan Jan :slight_smile:

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Marcello78
Użytkownik

@djrychu  napisał(a):

Witam,

Pozdrawiam

Dzięki też taką nabyłem drogą kupna, sprawdza się idealnie.

Pozdrawiam Marcin