Podziel się wrażeniami!
Witam
Pisze tego posta ponieważ nie jestem w stanie podłączyć mojego telewizora poprzez WiFi Direct. Zapoznałem się z całą pomocą techniczną, ale nadal kompletnie to nie działa.
Udało mi się połączyć sam komputer z telewizorem poprzez wifi, niemniej jednak w zakładkach urządzenia mam informację że mój komputer z jakiegoś powodu nie jest obsługiwany.
Próbuje też połączyć bezpośrednio z poziomu komputera , kiedy na telewizorze mam ekran WiFi Direct - daję wyszukaj urządzenia, widzę mój telewizor, daję połącz. Po jakimś czasie na komputerze mam informację " Nie można nawiązać połączenia" , kiedy na telewizorze cały czas jest informacja "Rejestrowanie. Zaczekaj..." Które po kilku minutach kończy się informacją "Rejestracja nieudana. Naciśnij przycisk BACK, aby wrócić".
Czy ktoś może mnie poprowadzić za rękę z tym tematem ? Próbowałem już wiele razy i nadal nie jestem w stanie tego ustawić.
Czy zapoznałeś się z tą instrukcją? Jak połączyć telewizor z komputerem za pomocą funkcji Wi-Fi Direct (klucza WPA)? | Sony PL