Podziel się wrażeniami!
"może to spowodować wzrost energii w porównaniu ze standardową konfiguracją"
Zwracam się z prośbą przede wszystkim do Sony Centre.
Jak możliwe, żeby taki monit pojawiał się przy każdej ważnej dla mnie wartości? Proszę o wskazanie gdzie mogę wyłączyć tę opcję.
To juz jest zaskakujace. Moze to siedzi w cache -u ktorejs z aplikacji, ktory nie jest czyszczony przy resecie....
o Panie Jacku chyba korzystamy z dwóch różnych cda:)
Zacznę od tego, że google play w tv nie wyszukiwał żadnego cda. Musiałem samą .apk ściągnąć osobno i zainstalować: no i byłem mocno zdziwiony! Joistickem od pilota przechodzi się między filmem, play, pełny ekran no i wszystkie możliwe ikonki (jakość np) i kompletnie nie widać na czym aktualnie jest aktywny pilot - masakra! Nie mogłem włączyć filmu hehe.
Więc ostatecznie korzystam przez przeglądarkę... nie jest najgorzej
Dostałem oficjalna odpowiedz Sony odnośnie komunikatu o wzroście energii: jest to wymóg unijny, do którego musieli się dostosować.
Czyli tak jak się spodziewaliśmy, Eko - terroryści zeszli już nawet na taki poziom kontroli.
Kolego ,,koledo'', jakby nie UE to miałbyś tv marki Rubin i nie narzekał byś na komunikaty o wzroście zużycia energii.
Moje pokolenie walczyło o to by być w UE. Nie podoba Ci się to jedź na Białoruś.
Co ty gościu gadasz,ta cała unia to jest jedna wielka komuna, ile było glupich wymysłów urzędników unijnych, to marchewka krzywa itp. A jak ty niby walczyłeś o tą unię? Przegrzaly ci się płytki w mózgu.
Przypuszczam , że jesteś bardzo młodym człowiekiem, zapewne bardzo dużo młodszym odemnie. Abyś nigdy nie poznał komuny, o której nie masz pojęcia. Bardzo byś był rozczarowany.
A została jeszcze jakaś znana marka europejska produkująca telewizory czy inną elektronikę z europejskimi korzeniami i myślą techniczną, bo ja widzę już tylko montownie azjatyckiego pochodzenia...
Nie jestem b.młody ani stary ale za 4 lata będzie pół wieku,i dla mnie dzisiejsza unia to niczym się nie rożni od komuny z lat 80-tych,wszystkie ustawki pod siebie aby kasy się nażreć i wydawać bzdurne ustawy i nakazy,mam nadzieję że komuna zwana unia szybko padnie ale dodam że takie bzdurne monity powinno dać się wyłączyć oby następna aktualizacja to naprawiła.
Czyli jesteś młodszy odemnie o kilkanaście lat. Zgadzam się, że niektóre przepisy unijne są głupie, ale porównać UE do komuny....? Toż to tak jakby mówić, że ziemia jest płaska.
A co do marek tv z korzeniami europejskimi to mało ich jest, Philips, Loewe, Telefunken, Nokia, może jeszcze kilka innych ale czy właścicielami większościowymi nie są chińczycy tego nie wiem. Samochody jak Volvo, Bentley i inne to już chińszczyzna.