Podziel się wrażeniami!
Witam, czy ktoś odebra ten kanał? Parametry poniżej:
Astra Ultra HD Demo
ASTRA 1L (19,2°E)
tp. 35 (10,994 GHz, pol. H, SR: 22000, FEC: 5/6; DVB-S2/8PSK)
mi niestety się nie udało, może ktoś wie coś na ten temat?
Witaj,
Na satelicie Astra 2 dostępne jest parę kanałów nadających 4k.
Pozdrawiamy,
Sony Polska
Witam,
dziękuję na odpowiedz, jednak w dalszym ciągu nie rozwiązuje to mojego problemu ani nie odpowiada na zadane pytanie.
Kupiłem ten telewizor w nadzieji, że będę miał produkt najwyższej półki, jednak widze, że tak nie jest.
Czytając forum nie nastraja mnie to optymistycznie. Wymieniłem LG kupione 2 miesiące temu na SONY i teraz zadaje sobie pytanie co mnie podkusiło?. Od produktu za taką cenę oczekiwałem super sprzętu, narazie odczuwam tylko rozczarowanie.
To zrobiłeś błąd, Produkty sony to badziew. A w szczególności tv.
Co Sony Polska na to? można? kiedy u nas?
Pozdrawiam
Cześć kolego. Ma ten sam ból, chociaż dotyczy calkiem innego sprzętu SONY. Gdybym przed zakupem zajrzał choćby na to forum, to natychmiast bym przejrzał na oczy i w ogóle nie myślał o jakimś Sony. A ja ślepo ufałem przez lata marce SONY, ich legendzie, dobrej opinii o ich jakości. A tu się okazuje, że od Sony kupujesz drogi sprzęt jak na jakimś tureckim bazarku. Pokazują ci jak fajnie działa, a rozpakujesz w domu i za chwilę już nie działa. Ja kupiłem radio internetowe G2NiP za 2.000 zł a Sony zawiesiło obsługę radia internetowego i milczy od 4 miesięcy, a jednocześnie odmawiają uznania reklamacji z gwarancji. Jesteś niezadowolony, dołącz do mojego fanpage na FB Sonny cannot play.
Jak widać Sony Polska potrafi udzielać odpowiedzi zupełnie nie związanych z zadanym pytaniem.
Informacja na polskiej stronie o nadchodzxących aktualizacjach jest raczej kpiną z klienta:
w porównaniu do inforacji przekazanych niemieckim klientom, link jeszcze raz:
Mam jednak nadzieję, że wszystkie poprawki ze strony niemieckiej pojawią się wkrótce również u nas.
Pozdrawiam