Podziel się wrażeniami!
Witam.
Mam taką przypadłość na moim tv: Po próbie włączenia filmu w 4K z dysku zewnętrznego kółko ładowania obróci się raz i staje, telewizor się wyłącza i restartuje się android. Po restarcie jest wszystko w porządku i mogę oglądać wszystko w 4K bez problemu. To samo jest przy próbie włączenia aplikacji (nie zawsze) netflix, you tube.
Natomiast filmy w avi. w ogóle mi nie chcą chodzić (przesunięte obraz z dźwiękiem). Zostaje mi tylko konwersja avi do mkv. Czy to jest normalne?
Witam,
z jakiego odtwarzacza plików video korzystasz? Zainstaluj odtwarzacz VLC i spróbuj odtworzyć wybrany film - powinno pomóc.
Pozdrawiam
Jak z jakiego odtwarzacza korzysta? Pewnie tej waszej szmiry zaszytej w oprogramowaniu.
Normalnie odpowiedź godna Ekseprta Sony
Dajecie poradę aby używać zewnętrznego playera zamiast poprawić swój badziew który implementujecie w oprogramowaniu.
Ale co ja tam wiem. Kodi jak zainstaluje na 9305 tylko 55, filmu 4K nie odpala nawet w natywnej rozdzielczości tylko w 1080p dlatego że wasz OS blokuje przełączanie na natywną rozdzielczość TV.
Większego dziadostwa jak wasz OS, nie widziałem od czasu Windowsa Me. Nie potraficie porządnie dopracować oprogramowania tylko zlewacie klientów i dajecie tipsy w postaci przywrócenia ustawień fabrycznych itd.
Kolego nie zdziw się jak ci się VLC zawiesi Generalnie procek w tych TV to jedn wielki chłam.