Podziel się wrażeniami!
Witam
Tak jak w temacie - telewizor został wyłączony wieczorem a na drugi dzień nie można go było włączyć .
I tak jest nie pomogło odłączenie od prądu i ponowna próba włączenia przyciskiem uruchamiania na telewizorze .
zero reakcji . Tylko jak odłącza się go od prądu słychać jak jakiś przekaźnik się wyłącza i jak włącza się go do prądu też jakby cos się załączało , niestety przyciskiem od pilota i w tv nie dzieje się nic .
Nie mam opakowania do niego i jestem załamany tv ma ponad dwa lata
SONY pomocy .
Nic się nie wydarzyło 😞
A kabel od tv masz podłączony bezpośrednio do gniazdka czy jeszcze coś po drodze ? Pytam, bo niedawno miałem takie awaryjne podnoszenie systemu i dopiero bezpośrednie wpięcie ( ominąłem miernik zużycia energii) zadziałało. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale kilka prób wcześniej nic nie dawało i dopiero ominięcie " pośredników" pomogło. Może to oczywiście czysty przypadek ale kto wie...😠
Kolego z tego co się orientuję to nie potrzebujesz kartonu do reklamowania TV,bo chyba masz jeszcze gwarancję,ja wykupiłem sobie poszerzoną gwarancję do 5 lat,a odbiornik kupiłem w 2016,także został mi jeszcze rok.