Podziel się wrażeniami!
Aplikacja zatrzymuje się na ekranie startowym (z logoYT) i dalej nic. połaczenie z internetem działa prawidłowo podobnie jak inne aplikacje np. player. Nie widzę też żadnej aktualizacji do oprogramowania. Ktoś ma jakies pomysły?
U mnie też jest tak samo,a było rano wszystko dobrze..inne aplikacje działają normalnie.
Witam.
Mam ten sam problem na KDL 50W829.Aplikacja zatrzymuje się na logo YouTube, ustawienia sieci poprawne,inne aplikacje działają prawidłowo. Dajcie znać co się stało!!
U mnie też nie działa od dzisiaj. Sprawdziłem sieć - ona działa bez zarzutów. Powtórnie skonfigurowałem TV. Inne aplikacje działają, a YT wyświetla tylko ekran powitalny. Dodatkowo nie można przekazać obrazu YT ze smartfona na tv - komunikat "wystąpił nieznany problem". Wobec tego, że jest wiele takich przypadków podejrzewam błąd oprogramowania YT w tv. Ale nie jestem fachowcem w tej dziedzinie. Czekam na rozwiązanie od znawców. A może trzeba przywrócić starą wersję oprogramowania?
Wprawdzie mam TV Sony Bravia 48WD655BAEP ale odpowiem,jak postąpiłam i mam youtube ,a też miałąmten sam problem.Zadzwoniłam do biura obsługi Sony,przedstawiłam całą sprawę.Kazano mi wrócić w ustawieniach do ustawień fabrycznych.Po czasie należy na nowo ustawić hasło do wifi.Po kilku minutach wszystko mi wskoczyło i teraz youtuba mi działa.Pozdrawiam:)
Witam,
Spróbujcie rozwiązania z wątku:
https://community.sony.pl/t5/rozmowy-ogolne/problem-youtube/m-p/2451603#M2616
Pozdrawiam