Podziel się wrażeniami!
Sony Support - mamy 23 października. Proszę o informację konkretną, kiedy nastąpi aktualizacja do Androida 7.x dla modeli z 2015 roku, interesuje mnie W75x
Witam,
Wątpię aby Sony podało Ci oficjalną datę - pozostaje czekać.
Pozdrawiam
@DamaranusSzkoda gadać i pisać odpowiedzi nie otrzymasz jak się ukaże to będzie ja sam odświeżam kilka razy dziennie stronę i tak codziennie odkąd się zaczęła jesień.Wcześniej spodziewałem się aktualizacji do wersji oprogramowania 3,915 ,którą Ameryka dostała na początku października ale też nic jesteśmy zdani na łaskę jak ten plebs co prosi Pana o jakąś informację jak Pan uzna to coś powie.
całą nadzieja w tym że "wkrótce" rozpocznie się zima a Sony obiecało (więc z pewnościa doklada wszelkich starań) wyznać ten tajemniczy termin jesienią... No to Sony, czas zaczyna sie kurczyć...
@zbygaaj w innym wątku @ajtee91 wspomniał, że support Sony przekazał mu aby zaczekał na aktulizację do 25 września (pewnie chodziło o październik) - może chodzi o wspomnianą przez Ciebie V3.915.
Pozdrawiam
Też czekam na aktualizację (którąkolwiek do 3.915- czy też 7.0) i doczekać się nie mogę ostatnio jakoś przed weekendem chyba sony/google wypuściło parę aktualizacji do różnych apek. Myślałem, że to znak i może zbliża się już ta upragniona chwila, ale to pewnie był przypadek
@wolfmarnie tak do końca Sony powiedziało ,że ogłosi harmonogram wprowadzania i nawet jak go ogłosi 20 grudnia to może powiedzieć ,że wprowadzi A7 za rok albo dwa
@djrychuz tydzień temu dzwoniłem na infolinię poszukując odtwarzacza 4k UBP-X1000ES nikt nic nie wie nawet ,że taki odtwarzacz istnieje a już wierzyć mi się nie chce ,że znają jakiś termin kolejnej aktualizacji co Pan rozmawiający ze mną potwierdził ,że nic nie wie na ten temat a jakaś Pani wiedziała ale kolejny raz jestem optymistą wierzę ,że już na dniach coś ruszy jak pisałem kilkanaście razy dziennie odświeżam stronę z supportem.
Widzę że większość użytkowników forum z niecierpliwością wyczekuje nowej wersji softu. Ja przy poprzednich aktualizacjach również nie mogłem się doczekać ich pojawienia się. Teraz już tak nie jest. To co oferuje mi obecnie mój TV (55xd9305) jest dla mnie zadowalające. Nadmienię, że orzystam głównie z Netflixa i telewizji NC+. Dojdzie do tego granie, gdyż przymierzam się do sprezentowania sobie na święta Playstation 4 Pro. Obraz po odpowiednim ustawieniu jest bardzo dobry, system chodzi płynnie, nic nie przycina się. Generalnie trudno się do czegoś przyczepić. Jedyny problem jaki zaobserwowałem to dźwiek przy aplikacji Netflix. TV jest połączony z kinem domowym Sony BDV7200W. Co kilka uruchomień aplikacji, dźwięk można odpalić tylko z głośników telewizora. Za nic nie chce pójść poprzez głośniki z kina.
Na aktualizację czekam ze spokojem. Zapewnę ją zainstaluję, jednak dopiero w momencie, gdy większość z Was zdąży już ją przetestować na swoim sprzęcie
Witam,
@zbygaaj co do UBP-X1000ES to jest on zaliczony do serii pro - więcej znajdiesz tutaj:
https://www.sony.pl/pro/product/projectors-homecinema/ubp-x1000es/overview/
Zastanawia mnie dlaczego nie ma tam amplitunerów z serii ES.
Pozdrawiam