anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Menager ES Eksplorator & xd9305

profile.country.PL.title
Michal_TJE.
Użytkownik

Menager ES Eksplorator & xd9305

Cześć

szukałem tematu niue znalazłem więc prosze o podpowiedź...

zainstalowałem ze sklepu File menagera ES Eksploratora (wersja podstawowa)

w którym miejscu w jego ustawieniach sp[rawic aby nie uruchamiał mi się wraz z TV...

za kazdym razem jak włączam TV z autimatu otwiera mi menagera na strone startową...

szukałem tam już wszedzie i ... nie wiem

jest możliwość ?

Michał.

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

My nie jesteśmy w stanie pomóc, natomiast nasz zespół wsparcia technicznego już tak. Podajemy kontakt:

poprzez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.

profile.country.PL.title
micihol
Użytkownik

Jeśli masz podłączony dysk/pendrive pod złącze USB, to ES Explorer standardowo się uruchamia automatycznie po wykryciu takie urządzenia (czyli również po starcie telewizora). Musisz wyłączyć opcję wykrywania urządzeń USB w ES, nie pamiętam dokładnie nazyw, ale jest tam na pewno.

profile.country.PL.title
Michal_TJE.
Użytkownik

no właśnie ... jest ta opcja odznaczenia ptaka w ustawieniach... jak odznaczyłem żeby nie wykrywał USB to teraz pokazuje mi strone startową menagera... jak było zaznaczone to tylko komunikat że jest i wybór anuluj lub ok...

teraz już nie mam mozliwości wrócić do tego nawet jak tą opcję zaznaczę...

chyba będzie mus odinstalowac a szkodza czasem się przydaje... pewnie w płatnej wersji jest więcej opcji ...

MIchał.