Podziel się wrażeniami!
Amerykanie wczoraj dostali aktualizację z wersji 3.885 do 3.915 jednak nie jest to jeszcze N.Kto chce sobie przetłumaczy :).Ciekawe czy u nas też coś wpadnie na dniach.Ciekawe info o dodaniu PAP-u.
Coś mi tu nie gra.U mnie funkcja PAP(obraz i obraz) jest dostępna na W755C. Słaba,bo słaba, ale jest. Z tego co słyszałem to nowe oprogramowanie miało udostępnić PIP(obraz w obrazie). Z PlayMemories Online też od czasu do czasu korzystam. Chyba, że funkcje te w jakiś sposób zostają ulepszone.Jeżeli PAP i PIP będzie taki jak w starych telewizorach(np. seria EX), to wtedy będzie to jakiś niewielki kroczek do przodu.Ale bardzo w to wątpię.
Jeżeli chodzi o termin wydania tej aktualizacji, to coś "+-" wiem.
Wczoraj dzwoniłem do serwisu w Poznaniu, żeby zgłosić dolegliwości mojego XD85.
W rezultacie Pani poprosiła, żebym jeszcze kilka dni poczekał na nowe oprogramowanie, gdyż dostali informację, że takie będzie dostępne do połowy tego miesiąca.
Później zobaczymy, czy coś się poprawiło, czy nie.
@leczech to się zgadza w W755C taka opcja była od początku ale ja liczę ,że w moim XD93 przybędzie
Witam,
Miejmy nadzieję, że pojawi się jak najszybciej choć z doświadczenia wiemy, że często są opóźnienia i były już przypadki wycofania wydanej aktualizacji.
Pozdrawiam
@zbygaajFunkcja PAP nie była początkowo dostępna na moim W755C. Była nawet wzmianka ze strony Sony ,że funkcja ta będzie udostępniona w póżniejszym terminie(stare dane techniczne). Zaskoczyłeś mnie , bo myślałem ,że wszyscy użytkownicy telewizorów Sony android z 2015-2016 mogą już korzystać z PAP. Jeżeli mamy to samo oprogramowanie , to rzeczywiście firma Sony dała ciała.
@leczech masz rację coś mi świta ,że te opcje zostały dodane w trakcie aktualizacji opierałem się na przykładzie znajomego,który ma W755 od maja 2016 w jego wersji było od razu (chyba) w moim modelu na infolinii kazali mi właczać ActionMenu i szukać w zakładce gdzie nigdy tego nie było tacy fachowcy ale zobaczymy co teraz widać coś drgnęło
Gdzie jest funkcja PAP i jak można ją wypróbować?
@Bruno79Podłączyć przez hdmi zewnętrzne żródło sygnału(np.tuner,nagrywarka itp), włączyć je, nacisnąć action menu i wybrać podwójny obraz.
Dziękuję. Funkcja fajna, ale raczej rzadko będę z niej korzystać. Aktualizacji do ver. 3.915 dalej brak
zebyś się nie zdziwił. Sony narazie tylko kasuje funkcje, a ty marzysz o dodawaniu. Nigdy więcej Sony