anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

nagrywanie usb xe9005

profile.country.PL.title
obi.one1
Poszukiwacz

nagrywanie usb xe9005

Witam,

mam problem i nie wiem o co dokładnie chodzi, mianowicie nie mogę nagrywać na usb.

1. wkładam pendrive'a,

2. rejestruje go w tv wg wyświetlanych poleceń,

3. następnie chce nagrać cokolwiek, wciskam na pilocie nagrywanie, niby nagrywa, zatrzymuje nagrywanie i lista jest pusta,

4. chce nagrać przy użyciu programatora,

5. wybieram dowolną audycje/film, wciskam ustaw programator,

6. pojawia się komunikat czy chcesz zarejestrować urządzenie (mimo ze urządzenie jest zarejestrowane), wybieram tak, jest komunikat ze urządzenie jest zarejestrowane i tak w kółko,

Nagrywanie działało zanim zrobiłem update do najnowszej wersji. Może ktoś wie jak to naprawić?

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Czy próbowałeś zresetować telewizor do ustawień fabrycznych? Jak duża jest pojemność pendrive?

profile.country.PL.title
obi.one1
Poszukiwacz

nie resetowalem tv, pendrive 64GB

reset usunie całą konfigurację razem z ustawionymi kanałami?

profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

U mnie na XH9505 nagrywanie działało dobrze do aktualizacji tv. Obecnie po każdym nagraniu znikają mi wszystkie nagrane pozycje. Dopiero po miękkim resecie wszystko wraca do normy, aż do kolejnego nagrania, i tak w kółko, miekki reset itd. Zgłaszałem na infolinii, ale żadnej reakcji, szkoda sobie zawracać głowę kontaktem z supportem.

profile.country.PL.title
obi.one1
Poszukiwacz

ja nawet ponownie 2x uruchomiłem ponownie tv i lipa, wcześniej ładnie to działało, potrzebowałem coś nagrać i się okazało ze coś co powinno działać od kliknięcia nie działa.

Myślałem ze jest może jakaś poprawka ale nic nie znalazłem.