Podziel się wrażeniami!
Witam,
mam problem i nie wiem o co dokładnie chodzi, mianowicie nie mogę nagrywać na usb.
1. wkładam pendrive'a,
2. rejestruje go w tv wg wyświetlanych poleceń,
3. następnie chce nagrać cokolwiek, wciskam na pilocie nagrywanie, niby nagrywa, zatrzymuje nagrywanie i lista jest pusta,
4. chce nagrać przy użyciu programatora,
5. wybieram dowolną audycje/film, wciskam ustaw programator,
6. pojawia się komunikat czy chcesz zarejestrować urządzenie (mimo ze urządzenie jest zarejestrowane), wybieram tak, jest komunikat ze urządzenie jest zarejestrowane i tak w kółko,
Nagrywanie działało zanim zrobiłem update do najnowszej wersji. Może ktoś wie jak to naprawić?
Czy próbowałeś zresetować telewizor do ustawień fabrycznych? Jak duża jest pojemność pendrive?
nie resetowalem tv, pendrive 64GB
reset usunie całą konfigurację razem z ustawionymi kanałami?
U mnie na XH9505 nagrywanie działało dobrze do aktualizacji tv. Obecnie po każdym nagraniu znikają mi wszystkie nagrane pozycje. Dopiero po miękkim resecie wszystko wraca do normy, aż do kolejnego nagrania, i tak w kółko, miekki reset itd. Zgłaszałem na infolinii, ale żadnej reakcji, szkoda sobie zawracać głowę kontaktem z supportem.
ja nawet ponownie 2x uruchomiłem ponownie tv i lipa, wcześniej ładnie to działało, potrzebowałem coś nagrać i się okazało ze coś co powinno działać od kliknięcia nie działa.
Myślałem ze jest może jakaś poprawka ale nic nie znalazłem.