Podziel się wrażeniami!
Pytanie do Sony jaka jest różnica w wersji oprogramowania v3.885 z 28 czerwca 2017 a v3.885 z 16 sierpnia 2017,która obecnie się pojawiła dla modeli:KD-75XD9405,KD-85XD8505,KD-75XD8505,KD-65XD9305,KD-65XD8599,KD-65XD8577,KD-65XD8505,KD-65SD8505,KD-55XD9305 itd ???? Ktoś nad tym jeszcze panuje w firmie ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@jendrjejA możesz mi wskazać jedno moje zdanie, gdzie bronię sony? A Tobie radzę popracować nad podstawową ortografią.
Widzę, że kolega się zdenerwował, bo musiał skomentować moją ortografię, którą mam w nosie i która nie ma nic wspólnego z tematem, najważniejsze, że założyciel tematu i ja się zrozumieliśmy i wymieniliśmy poglądami w tej sprawie. Czy teraz ortografia się podoba ?
To Tobie chyba nerwy puszczają. Zadałem pytanie , a zero odpowiedzi z Twojej strony. Najpierw idż na dworzec i zobacz ,który pociąg jest "opużniony".
Skoro już tak bardzo cię ta ortografia interesuje to, czemu sam nie piszesz poprawnie po polsku używając polskich znaków i odpowiedniej interpunkcji ? Skoro już komentujesz czyjeś posty pod tym względem wypadałoby, aby chociaż twoje wypociny były poprawnie napisane no bo w innym przypadku to chyba troszkę się ośmieszasz nie prawda ? Zrobiłem straszliwy błąd w słowie "opuźnieniem" powinno być "ó" biada mi za to pała z dyktanda mi się należy.
@zbygaajMusisz mieć niezłe "chody" w firmie Sony. Już chyba na stronach wszystkich telewizorów zmieniono datę na czerwcową. Przy naszych smutkach warto pożartować od czasu do czasu.
Pozdrawiam