Podziel się wrażeniami!
Ikonka zmieniona w menu środek aplikacji dalej ten sam XIX wiek i nie wiem czy w ogóle jakaś zmiana nastapiła zonk niezły
Być może zwlekają z aktualizacją właśnie dla tego:
Zwłaszcza ciekawy jest akapit o Smart TV.
@_G_D_A_
Nie do końca się z Tobą zgodę, aplikacja jest też odtwarzaczem, podejrzewam że nie wystarczy podmienić treści muszą też dostosować aplikację aby radziła sobie z nową rozdzielczością. W przypadku 4k może dochodzić też jakaś dodatkowa kompresja itp. Ja nie tracę nadziei
Dokładnie, tak jak piszesz. Myślę że w niedługim czasie doczekamy się aktualizacj obecnego koszmarka.
Udało mi się zainstalować aplikację Player TV (ver 3.3.5). Można się zalogować na istniejące konto TVN. Wada jest taka że nie działa obsługa z pilota (korzystam z klawiatury Logitech K400). Aplikacja ta działa obok fabrycznie zainstalowanej.
@zbygaaj dokładnie tak. Ale ze sklepu Play w wersji na Chrome OS bo APK na telefon czy tablet nie chciała się uruchomić .
@snovvy77 jest szansa żebyś podzielił się instrukcją jak tego dokonać i może plikiem apk.
@outlawtno a proszę bardzo. instalujesz plik normalnie jak każde .apk a skrót na ekran główny wyciągnąłem aplikacją tv reppo
i tak jak pisałem pilot nie działa w aplikacji.
Daj znać czy działa.
@snovvy77 Działa, dzięki bardzo za instruktarz, trochę żonę udobruchałem.
Minus taki że musiałem dokupić dodatkowy kontroler. Zdecydowałem się na pilota z airmouse i klawiaturą za niecałą stówkę więc nie ma tragedii. Całkiem poręczne rozwiązanie kiedy nie chcesz dużej klawiatury.
Jeszcze raz dzięki i pozdraewiam.
PS. orientujesz się jak to będzie wyglądało w przypadku aktualizacji aplikacji?
da się zaktualizować czy trzeba będzie wyciągnąć nowy apk ze sklepu?