anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z yt

profile.country.PL.title
kolba1975
Nowicjusz

Problem z yt

Dzis zauważyłem ze yt w moim tv startuje ale dosłownie po 5 sek zatrzymuje sie i nie chce odtwarzać.Dzieje sie to zarówno na filmach jak i muzyce.Aktualizacje zrobione pamieć podreczna itp wyczyszczone.Macie jakieś pomysły?xg8596

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Temat już był tu poruszany. Spróbuj przywrócić YT do wersji fabrycznej, usuń aktualizację. Usuwa się obecną wersję i zostaje wersja fabryczna.

profile.country.PL.title
Dami7771
Poszukiwacz

Hej, u mnie ten sam problem, i nic nie pomaga, jakies wskazówki, mozna w ogóle takie rzeczy podpiąć pod gwarancje?

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Siema Oprogramowanie raczej nie jest częścią gwarancji, trzeba napisać do YT i do Sony.

MISIEKP
Nowicjusz

Część, również miałem problem z YouTube, oraz z połączeniem Wifi pokazywało mi " Połączono, brak sygnału" rozwiązaniem było ustawienie zegara.
Z strony Sony 

Komunikat o błędzie sieci lub błędne wskazania zegara

Jeśli niedługo po aktualizacji telewizora pojawił się komunikat [network not connected] (brak połączenia z siecią) i występuje co najmniej jeden z poniższych objawów:

• Na ekranie głównym wyświetlana jest niewłaściwa godzina.
  • Niektóre aplikacje nie działają, a inne działają normalnie.
  • Wyświetlony jest stan sieci „Połączono, brak Internetu”. 

Przyczyną tego błędu może być różnica między ustawieniem wewnętrznego zegara telewizora a czasem zegarowym w Internecie.
Rozwiązaniem jest wówczas zmiana ustawienia zegara na „Czas z sieci”. 

Jak nastawić zegar na „Czas z sieci”

Wybierz [Ustawienia]

→ przewiń zawartość do opcji [Preferencje systemowe] → wybierz [Data i godzina] → wybierz [Użyj czasu z sieci]. 

Jeśli masz zaprogramowane kanały telewizyjne, możesz również włączyć jakiś kanał na co najmniej 30 sekund, po czym z powrotem wyświetlić ekran główny i sprawdzić, czy wskazywana jest właściwa godzina.

mariusz.zagorski
Poszukiwacz

Mam to samo z KD-55XG9505. Czy może już rozwiązany jest u Was problem? 

Z góry dzięki za pomoc..

p.s.

Wszystko już chyba robiłem, czyściłem pamięć, kasowałem apke..

profile.country.PL.title
kolba1975
Nowicjusz

Po aktualizacji yt tak zawsze jest.Mnie pomogło wyłączenie tv z kontaktu i sobie wszystko dograł.PozdroWysłano z mojego smartfonu w PLAY