Podziel się wrażeniami!
Dzis zauważyłem ze yt w moim tv startuje ale dosłownie po 5 sek zatrzymuje sie i nie chce odtwarzać.Dzieje sie to zarówno na filmach jak i muzyce.Aktualizacje zrobione pamieć podreczna itp wyczyszczone.Macie jakieś pomysły?xg8596
Temat już był tu poruszany. Spróbuj przywrócić YT do wersji fabrycznej, usuń aktualizację. Usuwa się obecną wersję i zostaje wersja fabryczna.
Hej, u mnie ten sam problem, i nic nie pomaga, jakies wskazówki, mozna w ogóle takie rzeczy podpiąć pod gwarancje?
Siema Oprogramowanie raczej nie jest częścią gwarancji, trzeba napisać do YT i do Sony.
Część, również miałem problem z YouTube, oraz z połączeniem Wifi pokazywało mi " Połączono, brak sygnału" rozwiązaniem było ustawienie zegara.
Z strony Sony
Komunikat o błędzie sieci lub błędne wskazania zegara
Jeśli niedługo po aktualizacji telewizora pojawił się komunikat [network not connected] (brak połączenia z siecią) i występuje co najmniej jeden z poniższych objawów:
Przyczyną tego błędu może być różnica między ustawieniem wewnętrznego zegara telewizora a czasem zegarowym w Internecie.
Rozwiązaniem jest wówczas zmiana ustawienia zegara na „Czas z sieci”.
Jak nastawić zegar na „Czas z sieci”
Wybierz [Ustawienia]
→ przewiń zawartość do opcji [Preferencje systemowe] → wybierz [Data i godzina] → wybierz [Użyj czasu z sieci].
Jeśli masz zaprogramowane kanały telewizyjne, możesz również włączyć jakiś kanał na co najmniej 30 sekund, po czym z powrotem wyświetlić ekran główny i sprawdzić, czy wskazywana jest właściwa godzina.
Mam to samo z KD-55XG9505. Czy może już rozwiązany jest u Was problem?
Z góry dzięki za pomoc..
p.s.
Wszystko już chyba robiłem, czyściłem pamięć, kasowałem apke..